Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

N. Ciganović vraća se iz SAD-a zbog Big Brothera?

None Foto: A. Kreutz

Najpoznatiji domaći stilist Neven Ciganović uputio se u Los Angeles u nadi da će poboljšati vlastitu karijeru. Zagreb mu je bio premalen i dosadan

Neven Ciganović navodno se vraća iz Los Angelesa kako bi mogao nastupiti u 'Celebrity Big Brotheru', novom reality showu RTL televizije. Neven je prije nekoliko godina otišao iz Hrvatske put SAD-a kako bi nastavio graditi svoju karijeru stilista.
Šuška se kako će toplu Kaliforniju zamjeniti Zagrebom odnosno Big Brother kućom u kojoj bi mu se trebao pridružiti njegov tzv. nasljednik Marko Grubnić. Prema pisanju jednog tjednika, u novome showu trebali bi sudjelovati Snježana Mehun, Ivica Kovačević i drugi.
Projekt bi trebao trajati samo tri tjedna.

Komentari (16)
  • Stvarno zabavljači u p... m.terinu.Moram kupiti još jedasn play st.da se doma svi imamo s čim zabavljati a ne gledati zgubidančine i niškoristi.

    8. 2. 2008,   07:05
  • prokleti peder nek se utopi u oceanu

    8. 2. 2008,   08:45
  • jao...Ciga se extra vraća radi Showa..jao jao...stvarno dirljivo....neznam šta da prije gledam,Cigu ili farmu ili neki vražiji vrag na HTV-u..zato Bog blagoslovio torrent fail-ove,brzinu od 2 mb i bs player...pripremia sam se na Cigu i ekipu,počevši od novog John Ramba,pa do šta ja znam,zlatnog kompasa,saw IV it itd.s toga,Cigo,samo dođi,pripremljen sam...ko vas hebe,imam ja šta gledat,hvala Bogu!!!!

    8. 2. 2008,   02:10