Obavijesti

Show

Komentari 21

N. Pišek: Za dobar seks su važne borilačke vještine

N. Pišek: Za dobar seks su važne borilačke vještine
4

Dok je Kike na ‘Farmi’, Nikolina Pišek trenerima lomi noseve. Voli trenirati u dvoranama u kojima nema žena jer je tada ona muškarcima najljepša

VIDEO

Nikolina Pišek (34) već godinu dana trenira borilačku vještinu full-contact. Jednom od svojih sparing - partnera u žaru borbe slučajno je razbila nos.
- Ovaj sport nije nasilan, ali dovoljan je pogrešan udarac da ozlijedite nekoga - kazala je voditeljica. Nikolina dodaje da voli vježbati u dvoranama u kojima nema žena.
- Tako ispadam najljepša jer svi muškarci gledaju samo mene - kaže Nikolina, koja je otkrila da se u mladosti neprestano tukla s dečkima i nikad je nisu pobijedili. Voditeljicu nikad nisu pobijedili, a kako kaže, možda su joj puštali da ih pretuče jer je zgodna. Dodaje da joj je seks bolji otkad trenira. Voditeljica na HTV-u Nevena Rendeli (28) dvije godine vježba boks. Obožava taj uglavnom muški sport jer, kaže, na treninzima izbaci sav bijes i stres koji nakupi u tjednu.
- Moj suprug ima priliku osjetiti kako napredujem u tom sportu. Kao klinka pretukla sam brata samo zato jer sam bila starija, ali otad više nikog nisam ni taknula - kazala je Nevena kroz šalu. Iako se ne voli tući, ne savjetuje nikome da je pokuša napasti jer će požaliti.
- Treniram ragbi jer se volim valjati po blatu i zato što u djetinjstvu to nisam radila pa mi sad nedostaje prljavština - kazala je bivša sudionica Big Brothera Ornela Amulić Beškir (22). Dodala je kako je ne smeta što ljudi ragbi ne smatraju ženskim sportom. Dok igra nema prijatelja nego vidi samo neprijatelje, koje treba uništiti. Najbitnije joj je pobijediti. Čim ugleda protivničku igračicu, kaže, u njoj se probudi ćud Terminatora.

LANA BANELY NOGOM MOŽE UBITI ČOVJEKA
Moja noga se tretira kao hladno oružje. Ako udarim nekoga, mogla bih ga ubiti, - kazala je Lana Banely (24). Dodaje da bi u slučaju da se potuče s dečkom Andyjem Barom (28), sigurno ona prebila njega, a ne on nju.
- Ja sam gazda u kući - kaže Lana.

ORNELA VOLI BLATO, A NEVENA BITI U RINGU
Splićanka Ornela Bešker Amulić i voditeljica Nevena Rendeli dvije godine redovito treniraju. Ornela se pronašla u ragbiju, a Nevena u boksu. Razbile bi svakog tko im pokuša nauditi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba