Obavijesti

Show

Komentari 45

'Na dalekom si putu, pridružit ću ti se da ostarimo zajedno...'

'Na dalekom si putu, pridružit ću ti se da ostarimo zajedno...'
11

Šaulić je sa suprugom bio u braku 43 godine, izuzevši dvadeset dana koliko su bili razvedeni. Pjevač je u mlađim danima često izlazio po kavanama i pio, što je smetalo njegovoj supruzi Gordani...

VIDEO

Supruga nedavno preminulog 'kralja narodne glazbe' Šabana Šaulića, Gordana Šaulić potresnim se riječima oprostila od voljenog muža koji je u nedjelju ujutro preminuo u teškoj prometnoj nesreći na autocesti u Njemačkoj. 

Pokretanje videa...

02:20

- U dobru i zlu, kroz bure i oluje. 43 godine zajedno, a još mnogo toga je trebalo... Za mene si ti na jednom dalekom putu, gdje ću ti se ja, kao i mnogo puta prije toga, jednoga dana pridružiti, da tako negdje, ipak ostarimo zajedno. Od beskrajnog ponosa, do neizmjerne boli u srcu i duši - stoji na osmrtnici koju je obitelj preminulog pjevača objavila prije ispraćaja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šaulić je sa suprugom bio u braku čak 43 godine, izuzevši dvadeset dana koliko su bili razvedeni. Naime, pjevač je u mlađim danima često izlazio po kavanama i pio, što je zasmetalo njegovoj supruzi Gordani. Upozoravala ga je, a kad više nije mogla trpjeti njegovo ponašanje, 1985. zatražila je razvod.

Pokretanje videa...

01:21

- Poslije tri dana došao sam mrtav pijan kući. Rekla mi je: 'Ne može to tako, zar ti uopće nešto značimo?'. Još nisam ni došao sebi, bio sam u nekom teškom alkoholu - ispričao je prošle godine za srpske medije.

Facebook

Ivica Dačić (53), ministar vanjskih poslova u Srbiji, otkrio je nove detalje o smrti 'kralja narodne glazbe' koji je u nedjelju preminuo u 68. godini. 

Ovako se pravdao pijani vozač: 'Za sve je kriv Šabanov auto...'
Ovako se pravdao pijani vozač: 'Za sve je kriv Šabanov auto...'

- Šaban je izašao iz automobila, ali je bio toliko loše da su praktički morali napraviti neku intervenciju i odvesti ga u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svjestan svega. On je izašao bez ikakvih tragova povrede. Žalio se da ima problema s grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužitelj sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro - prenosi srpski Kurir.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan
FELJTON: ŠABAN ŠAULIĆ

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan

Prije nego se oženio Šaban Šaulić je bio kratko u vezi sa vršnjakinjom Nevenkom. Nakon nekoliko godina saznao je da ima sina. Priznao ga je i plaćao alimentaciju do njegove 18. godine.

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt
NIJE IMAO SREĆE

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt

Najopasnija situacija u kojoj se Šaulić našao bila je gastarbajterska svadba na kojoj je pjevao. Nekolicina napadač upala je na svadbu i odmah su počeli pucati iz Hecklera
Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'
JUTRO UOČI PROMETNE

Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'

Vozili smo se nekih desetak minuta, a onda sam vidio da se put nekako sužava i osjetio jak udarac. Nakon toga se više ničega ne sjećam, rekao je kum Boban