Obavijesti

Show

Komentari 14

Na farmi se otelila krava, Stipe kum malenom teletu

Na farmi se otelila krava, Stipe kum malenom teletu
5

Svi su bodrili, navijali i napeto čekali da tele sretno stigne na svijet. Veterinar i pomagači su, nakon minute povlačenja, izvukli zdravo tele

VIDEO

Naizgled mirnu večer na Farmi "pokvarila" je krava Stela, kojoj je stiglo vrijeme da se oteli. Jelena je prva vidjela kako teleća nogica već viri van iz Stele, ubrzo je stigao mentor Joža, a za njim i veterinar. Svi su se okupili u štali i čekali dolazak teleta na svijet. Stipe, Svizac i Lupino su bili babice i pomagali mentoru Joži i veterinaru izvući tele van, dok je Rafo bio medicinski brat. On je kravu mazio kako bi ostala mirna.
- Ajmo, ajmo, idemooo, nema stajanja - vikali su i vukli, svi crveni u licu od napora, a na ženskim su se licima mogli vidjeti strah i napetost. - Je l' živo? - pitala je jedna od cura zabrinuto, ali čim su ugledali živo tele, uslijedio je pljesak i povici oduševljenja. Bio je to vrlo emotivan trenutak za sve farmere.
- Muško je, Stipe je kum - povikala je Stefany. Yo se pitala kako će nazvati tele, a Jelena je povikala "Stipe" i riješila dilemu.

RAFO I DAVORIN SE POSVAĐALI ZBOG HRVATSTVA
Alen je mahao hrvatskom zastavicom, a Davorin mu je dobacio da se s tim ne igra. To je isprovociralo Rafu i počela je rasprava o tome kada i gdje se treba mahati sa zastavom. Rafo je rekao kako urbani ljudi nemaju osjećaj za hrvatstvo, a Davorin je "pukao" i kazao da mu je "pun k.... klinaca koji ga uče hrvatstvu". Mlađi glazbenik se također ražestio i povikao da mu nitko ne može reći da je seljak jer na svadbi maše s hrvatskom zastavom.

JELENA MISLI DA JE JOŠ U VEZI SA STOKOM
A ti si s Marinom u vezi, upitao je Davorin Bogović riječku manekenku. Jelena je na to potvrdno odgovorila. Nije niti slutila da je “trabunjanjem” o Stoki i njihovoj vezi, kad se povjerila Drvišu, žestoko naljutila repera. Stoka ju je ostavio i želi je zaboraviti.

IVANA JE OPSJEDNUTA ULOGOM GAZDARICE
Ni s kim ne priča, osim kada dijeli poslove. Ne smije se “ni pod razno”. Ivana Marić preozbiljno je shvatila ulogu gazdarice farme. Ukućani su u vidnom strahu i poštuju svaku njezinu odluku i naredbu. Josipa se jedina usudila tračati je, i to s Hanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor