Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na imanju milijardera zabila se u drvo pa ostala nepokretna...

None Foto: 5

Na imanju vijetnamskog milijardera Chinh Chua, srpska manekenka Simona Andrejić zabila se žičarom u drvo te slomila kralježnicu i završila u invalidskim kolicima

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) teško je povrijeđena u nesreći koja se dogodila 17. srpnja na imanju vijetnamskog milijardera Chinh Chua (53). Manekenka se na imanju nadomak New Yorka vozila žičarom, no spletom okolnosti žičara se velikom brzinom zabila u drvo. Zbog jačine udarca Simona je visjela skoro dva sata čak 50 metara iznad zemlje dok nije došla pomoć hitne službe i vatrogasaca. 

Foto: RK Đakovo

Doktori su na licu mjesta utvrdili kako je Simoni slomljena kralježnica na nekoliko mjesta te da joj je hitno potrebno šivanje ruke. PageSix piše kako je zbog teških ozljeda Andrejić završila u invalidskim kolicima, no još uvijek nisu utvrđene okolnosti zbog kojih je došlo do nesreće. 

Vijetnamski biznismen Chinh Chu bivši je direktor multinacionalne kompanije 'Blackstone' koji u vlasništvu ima i 'CC Capital', a Simonu je na svoje imanje pozvao zajedno s grupom prijatelja i foto modela kako bi se družili. Njegovo bogatstvo iznosi basnoslovnih 7,3 milijardi kuna pa je navodno, poslije nesreće obećao Simoni kako će se pobrinuti za sve. 

Foto: RK Đakovo

No, odnosi su zahladili kada je milijarder ponudio manekenki odštetu od nekoliko tisuća dolara mjesečno tijekom 2019. godine. Simona je to odbila jer su troškovi liječenja u Americi ionako skupi, a Chu joj je navodno zaprijetio da će joj uskratiti njegu i hotel nakon čega je manekenka otišla. 

U međuvremenu Simona je angažirala odvjetnike i sprema milijunsku tužbu protiv bogatog biznismena. 

Foto: RK Đakovo

- Simona ima zastrašujuće povrede. Ne može raditi i u bolovima je. Trebala bi dobiti nadoknadu u okviru zakona - izjavio je njen zastupnik Salvatore Strazzullo, poznati odvjetnik koji zastupa slavne ličnosti. 

Andrejić se profesionalnim modelingom bavi od 2009. godine, a u međuvremenu je nosila revije za brendove kao što su Gucci, Calvin Klein te Dolce&Gabbana.

Komentari (27)
  • sponzorstvo zna izbiti na nos

    21. 8. 2019,   22:01
  • A vidi čuba....

    21. 8. 2019,   21:21
  • Dete dete, ti ćeš njega tužiti što je žičara pukla?!?!? A on težak 7 milijardi. Isusa ti maco pa vrat ti slome njegovi doušnici i plaćenici jesi li ti pri sebi uopće? Vrti te kotače dok još imaš ruke.

    21. 8. 2019,   22:00