Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na Milku Babović (91) naletio automobil: 'Pala sam i vikala'

None Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL 10

Ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada, rekla je Milka u kojoj je i dalje borbeni duh. Babović nema nikakve teže ozljede od nesreće

Sportska novinarka i nekadašnja članica showa 'Ples sa zvijezdama' Milka Babović (91) poznata je po kratkim šetnjama na koje ide iz svog zagrebačkog stana do restorana ili dućana, ali nedavno joj se u jednoj šetnji dogodila nezgoda. 

- Nažalost, prije par dana na mene je naletio auto. Išla sam preko ceste, a vozač je vidio mjesto za parkiranje i udario me. Pala sam, ali sam ujedno i strogo zavikala 'ne smijete tako' - ispričala je Milka za Glas Istre

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Milka od nesreće nema nikakve teže ozljede.

- Ipak sam ja stara sportašica, znam kako se pada - rekla je Milka u kojoj je i dalje borbeni duh. I sama kaže za sebe da je nekad bila jako impulzivna.

- Znala sam baciti pisaću mašinu kad bih bila ljuta. To su bila druga vremena, bilo je puno entuzijazma, a onda je slijedilo vrijeme multinacionalnih kompanija kada se sve gledalo, i danas se gleda, kroz novac. Novinari ne smiju ući u to kolo - ispričala je.

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Milka je bila u žiriju 'Plesa sa zvijezdama' od 2006. do 2013. godine i uz novinarsku i sportsku karijeru, mnogi su ju prepoznavali i po tome.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA': 

Komentari (17)
  • Eh, da je to bilo prije 70 godina, Milka bi ga bila preskočila.

    14. 11. 2019,   11:04
  • Babović i Manolić su stariji od Adama i Eve.

    14. 11. 2019,   11:31
  • Dr'z se Milka , ne bu tebe jedan autic povredil .

    14. 11. 2019,   11:07