Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na operacije potrošila preko 80 tisuća kuna: Želi biti seks lutka

None Foto: Instagram 4

Želim da sve na meni bude bolje. Veće grudi, veće usne i tanji struk, priznala je Cindy koja ne štedi na operacijama. Dosad je korigirala grudi, usne i ugradila ekstenzije...

Cindy Moore (32) iz Manchestera gradi karijeru Instagram modela, a u svoj izgled voljna je uložiti poprilična novčana sredstva. Dosad je na estetske operacije potrošila više od 13 tisuća dolara, odnosno oko 85 tisuća kuna kako bi izgledala kao 'seks lutka'. 

Nakon što je korigirala grudi i usne te se 'počastila' ekstenzijama, odlučila je otići i korak dalje kako bi ostvarila željeni izgled. Ipak, na tom su se putu, čini se, ispriječili liječnici koji su odbili nastaviti s operacijama na Cindy.  

Foto: Instagram

Moore se pojavila u reality showu 'Traljav posao', gdje su gledatelji svjedočili njezinoj želji da dodatno naglasi svoje atribute. Ipak, za želje poput povećavanja grudi, usana i uklanjanje rebara doktori više nisu imali razumijevanja. 

- Želim da sve na meni bude bolje. Veće grudi, veće usne i tanji struk - priznala je Cindy, čiji se ideali očigledno više ne poklapaju s onima estetskih kirurga.

Cindy ima dvoje djece, a oduvijek je, kaže, bila pomalo ekscentrična. Za komentare prijatelja i drugih roditelja ne mari previše. 

- Vidim često kako me gledaju i osuđuju. Ljudi mi govore da sam 'fake', ali taj umjetni izgled je baš ono što ja želim - pojašnjava Moore. 

Komentari (110)
  • Prije će biti strašilo za noć vještica nego seks lutka.

    12. 1. 2019,   14:31
  • A gdje je natpis "UZNEMIRUJUCE FOTOGRAFIJE"?

    12. 1. 2019,   14:49
  • Ha, ha, stvarno izgleda ko' živa 😙🙂😱.

    12. 1. 2019,   14:16