Obavijesti

Show

Komentari 0

Na oprezu: Imao je podatke da će njegova vlada napasti SAD

Na oprezu: Imao je podatke da će njegova vlada napasti SAD
7

Elitna jedinica poprilično sposobnih operativaca pokušat će osloboditi jednog taoca iz kandži otmičara. Informacije koje on posjeduju znače ili život ili smrt za milijune ljudi

VIDEO

Malo što u današnje vrijeme ne može postati serija. Stoga nije niti nimalo neobično što filmovi koji još nisu došli u kina dobivaju serije snimljene po temama iz tih filmova. Ovaj put u igri je novi film glumca koji već desetljećima glumi jednog te istog lika, Marka Wahlberga.

U juriš: Aquaman je konačno pokazao svoju podvodnu armiju
U juriš: Aquaman je konačno pokazao svoju podvodnu armiju

U pitanju je film '22 Milje', za kojeg se već snima nastavak nazvan 'The Kiev Exchange'. U nastavku, kao i u filmu, pratimo elitnu jedinicu iznimno sposobnih operativaca, Ground Branch, dok pokušavaju osloboditi jednog taoca iz kandži otmičara. Jasno, puno toga ne prođe po planu pa umjesto da s taocem svi mirno odu kući, krenut će bitka za opstanak u kojoj će cijeli tim morati surađivati savršeno jedni s drugima ne bi li preživjeli zasjedu.

MILE 22

Kao i za ovaj film, Peter Berg će režirati sve, a uz njega u igri su i isti producenti. Srećom, Berg je dokazao da bez problema može režirati filmove u kojima nastupa Wahlberg, pa tako već godinama viđamo dva, pokatkad i tri filma godišnje, u kojim je Wahlberg glavni glumac pod Bergovom režijom.

Valja priznati da Wahlberg niti jednu od tih uloga nije odglumio loše. Ipak, poprilično je teško sjetiti se ikoje koju je odglumio dobro, pa se nadamo da će se sve promijeniti u nadolazećem filmu '22 Milje'.

Genijalna serija svih ljubitelja povijesti dobiva filmsku verziju
Genijalna serija svih ljubitelja povijesti dobiva filmsku verziju

U filmu Wahlberg glumi Jamesa Silvu, operativca najcjenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Sa svojim tajnim timom komandosa Silva mora do sigurne lokacije prevesti svoju metu koja ima informacije bitne za život svih u Sjedinjenim Američkim Državama. Hoće li Silva uspjeti u svojem naumu? Koga će žrtvovati kako bi spasio nebrojene živote? Špijunske igre su nemilosrdne, samo najokrutniji preživljavaju.

Pogledajte novi foršpan

Kako možemo vidjeti, za svoju ulogu se Wahlberg propisno pripremio, stekavši kako spremnosti tako i muskulaturu koja mu je bila potrebna za dobro dočaravanje uloge koja mu je povjerena.

 

We live in a new world. #Mile22 hits theaters in ONE MONTH.

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Spomenuti Wahlberg glumi glavnu ulogu, onu elitnog specijalca Jamesa Silve. Uz njega u filmu nastupaju i John Malkovich, Lauren Cohan, nevjerojatni majstor borilačke vještine silat, Iko Uwais te opaka Ronda Rousey.

'Mile 22' u kina dolazi 19. listopada ove godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode