Obavijesti

Show

Komentari 1

Na plaži Bura Bura u paškom klubu Noa doživite ludilo Ibize

Na plaži Bura Bura u paškom klubu Noa doživite ludilo Ibize
5

U sklopu drugog Cocoon partya 2. kolovoza u Noi nastupaju Tobi Neumann te Cassy, jedna od prvih dama koja je dokazala da DJ-anje nije samo muški sport

VIDEO

Ovog ljeta hrvatska je obala bogatija za jedan potpuno novi klupski program! Sonus je raznolika skupina strastvenih  zaljubljenika u elektronsku glazbu, okupljena sa svih strana svijeta koja će hrvatskoj publici ove sezone u klubu Noa na plaži Bura Bura lociranoj na otoku Pagu predstaviti neke već nadaleko poznate i etablirane klupske programe i DJ-e, kao i one čije vrijeme tek dolazi dok se iz mračnih koridora undergrounda polako probijaju na svjetsku scenu!

Entuzijastični Sonusov tim do sada je s Ibize na Pag doveo najkvalitetniji novi klupski program Next Wave kao i nesumnjivo najpopularniji party serijal Cocoon Heroes zbog kojeg već godinama svakog ponedjeljka čuveni klub Amnesia na Ibizi puca po šavovima! 

U sklopu Cocoon Heroes večeri u Noi već je nastupio sam osnivač Cocoon etikete, svima poznati Sven Vath uz podršku  mladog frankfurtskog talenta Sache Dive-a, a ako ste propustili prvu zabavu, još jednu priliku za doživjeti ludilo Ibize na  plaži Bura Bura, imat ćete 2.8  kada u sklopu drugog Cocoon partya u Noi nastupaju Tobi Neumann te Cassy, jedna od  prvih dama koja je dokazala da DJ-anje nije samo muški sport i probila se do samog vrha scene.

Osim Cocoona, Sonus vam 28.7 u okviru Minus večeri dovodi neprikosnovenog pionira elektronskog žanra, Ritchieja  Hawtina koji će nastupati uz  podršku mladih talenata Minus izdavačke kuće – Barema i Paca Osune.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Međutim, za iskusnije partijanere malo većih apetita te istinske ljubitelje elektronike i undergrounda ovdje priča tek počinje jer se ludilo nastavlja idući dan, 29.7 i traje 48 sati tijekom kojih će se za dj pultom izmjenjivati neumorni tim od  8  fanatičnih zaljubljenika u  glazbu i vinyle iz  Rumunjske booking agencije Sunrise koji već neko vrijeme oduševljavaju najzahtjevniju publiku diljem svijeta svojim uistinu jedinstvenim zvukom i hipnotičkim bas linijama koje vode u stanje  dubokog  transa!

Svim pravim glazbenim gurmanima istančanijeg  sluha, ovo će zasigurno biti prava poslastica i jedinstvena prilika da napokon  i  u Hrvatskoj dožive jedan zaista poseban zvuk koji je već osvojio srca clubbera diljem svijeta!

A kad cijeloj priči pridodate jedinstvenu lokaciju otvorenog kluba koji se izdiže tek nekoliko centimetara nad  površinom mora, odlazak u Nou na neki od Sonusovih partyja bit  će zasigurno provod koji ćete dugo pamtiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Vrhunac party sezone: Lijepa Sementa nije odoljela Zrću...
TULUMI U NOI

Vrhunac party sezone: Lijepa Sementa nije odoljela Zrću...

Na omiljenoj plaži izvlači se maksimum zabave, pleše se i partija danju i noću, a dobru energiju i odličnu glazbu nije propustila niti Sementa Rajhard

24sata i Noa predstavljaju festival Circus Maximus

24sata i Noa predstavljaju festival Circus Maximus

Klub Noa u suradnji sa 24sata organizira glazbeni spektakl Circus Maximus koji se od 6. do 8. kolovoza održava na popularnoj plaži Zrće
Avi Karabatić grudi su umalo ispale iz uske, ružičaste haljine
POZIRALA SA ZEČICAMA

Avi Karabatić grudi su umalo ispale iz uske, ružičaste haljine

U klubu Noa 1862 Playboy je u srijedu na Zrću napravio najspektakularniji Playboy Party do sad. Zečice su publike zagrijale vrućim plesom, a stigla je i Ava Karabatić