Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na premijeri filma 'Vrijeme je novac' bili Gala Svilan, Šarić...

None Foto: PR fotografije 13

Na premijeri filma, u kojem glumi Justin Timberlake, bili su Duško Modrinić, Edvin Liverić, Nataša Dorčić, Iva Šulentić, Korana Gvozdić, Ivan Veljača s djevojkom...

Noir festival u utorak navečer hrvatskoj publici predstavio je futuristički noir film 'Vrijeme je novac' redatelja' Andrewa Niccola. Na premijeri filma, u kojem glume Justin Timberlake i Amanda Seyfried, bili su glumci Duško Modrinić, Edvin Liverić, Nataša Dorčić, voditeljica Iva Šulentić i Korana Gvozdić, voditelj Ivan Vukušić, komičar Ivan Šarić, scenograf Ivan Veljača s djevojkom Anitom Dujić, pjevačice iz grupe Meritas i brojni drugi. Nakon i za vrijeme filma, koji će se u kinima početi prikazivati od 28. listopada, posjetitelji su uživali u noir glazbi, piću i delicijama.

Radnja fima smještena je u blisku budućnost gdje je eliminiran gen starenja kako bi se smanjila prenapučenost Zemlje. Nova valuta kojom ljudi plaćaju sve što im je potrebno za život postaje vrijeme. Timberlake glumi mladića koji postaje meta korumpirane policije zbog čega bježi. S njim se u bijeg daje i glumica Amanda Seyfried koja je utjelovila fatalnu noir heroinu novog doba.

Komentiraj, znaš da želiš!