Obavijesti

Show

Komentari 12

Na prvi video nagovorili su ih prijatelji, a onda su se zaljubili

Na prvi video nagovorili su ih prijatelji, a onda su se zaljubili
1

Dvojac iz Bjelovara, Leo i Nika, svojim humorom i samouvjerenošću osvajaju na prvi pogled. Uvjereni su da će osvojiti planet JoomBoos i samim time pobijediti na talent showu Videostar

VIDEO

Samouvjereni i direktni, Leo i Nika sa YouTube kanala Live Your Dreams došli su po pobjedu u Videostar. I ne misle odustati.

- Najveće kvalitete su mi smirenost i upornost jer u svim situacijama ostanem hladan i ne odustajem od svog cilja - kazao je Leo Valentić (18). Upravo je takva i njegova prijateljica Nika.

- Iako se u svakom trenutku mogu zafrkavati, kada se traži od mene ozbiljnost i usredotočenost, to mi nikada nije problem - objašnjava.

Svoje prve videe na YouTubeu snimili su na nagovor prijatelja u Bjelovaru, pa su nastavili snimati iz čiste znatiželje, a onda su se zaljubili u to jer na jednostavan način mogu pokazati svu svoju kreativnost. Tu kreativnost su pokazali u  videu gdje su otkrili kako izgleda apokalipsa na planetu JoomBooos.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nemam uzor na YouTubeu jer želim biti originalan, a ne nečija kopija - kaže Leo. Niki se pak sviđa Logan Paul jer se ne boji biti svoj i poticati ostale da shvate da oni koji se izdvajaju iz većine su zapravo oni koji najviše vrijede.

Romantična Nika tipična je riba, lako se zaljubljuje, a s nogu će je oboriti dečko kojem će biti prioritet. 

- Osobno sam cura kojoj su bitnije male stvari tipa da umjesto u grad  izađemo negdje s grickalicama i razgovaramo o svemu,mijenjala bih to za uobičajeni izlazak svaki put - tvrdi Nika. Lea je njegova djevojka osvojila stavom i ponašanjem, a on je nju osvojio svojom osobnošću.

- Ne oslanjam se na neke ulete curama, nego pokušavam biti ja - otkriva nam Leo svoju tajnu zavođenja. Za razliku od Nike ne vjeruje u horoskope je je uvjeren da ono što ćemo napraviti ne ovisi o zvijezdama nego o nama samima.

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u  klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane