Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na putu prema dole: Hoće li i Lady GaGa završiti kao Amy?

None Foto: Screenshot 11

Strelovit uspjeh, turneje, karijera o kakvoj brojni sanjaju s jedne te droge, zamršena ljubavna situacija i strah od neuspjeha s druge strane, pjevačicama je zajedničko

Pokojna Amy Winehouse drogirala se jer je jedino tako mogla biti na istoj 'duljini' s bivšim suprugom Blakeom Fielderom Civilom kojeg je obožavala. Prijetila je ocu da će se ubiti ako je pokuša rastaviti od čovjeka zbog kojeg je potonula u pakao droge. Nakon godina ovisnosti i neuspješnih pokušaja odvikavanja Amy je preminula u vlastitom krevetu. Službeni uzrok smrti bio je zastoj srca od prevelike količine alkohola. 

Lady GaGa (26) priznala je da je i ona, poput Amy, dulji period života uživala u raznim drogama. Omiljeni joj je bio kokain kojeg je ušmrkavala s Biblije. 

- Najbolje stihove napisala sam dok sam bila ušlagirana, od droge sam kreativna - pričala je GaGa. 

Zapalila džoint na koncertu

Pjevačica je prije nekoliko dana zapalila džoint na pozornici. Pjevala je u Amsterdamu i odlučila da bi bilo sasvim normalno da zapali pred brojnim obožavateljima. Uz to rekla je kako manje pije otkako puši marihuanu te da joj je sve u vezi 'trave' poprilično zanimljivo. 

U najgorim danima Amy Winehouse hodala je po ulici u prljavoj odjeći na kojoj je često bilo tragova krvi. Sama se ozljeđivala, a ruke i noge bile su joj prekrivene masnicama i raznim ranama. Jedina razlika između Amy u tim trenucima i Lady GaGe sada je to što Amy nije marila za izgled i nije se ni trudila sakriti da je drogirana, dok GaGa ne izlazi bez dizajnerske odjeće i cipela. Ipak, sva šminka i sve 'krpice' s potpisom nisu joj pomogle da sakrije noge pune masnica dok je odlazila iz hotela u Amsterdamu. 

Na putu prema dole

Nakon bombastičnog početka karijere, brojnih nagrada i pohvala koje su stizale sa svih strana GaGin uspjeh je, čini se, dosegao vrhunac, a jednom kad si na vrhu prihvatljivo je sve osim povratka u prosječnost. Pjevačica se na sve načine trudi i dalje biti zanimljiva, no brojni glazbeni kritičari njeno trabunjanje o drogama i njihovom prosvjetljujućem djelovanju te konzumiranje u javnosti smatraju jadnim pokušajem da ostane u centru pažnje. uz to, rijetki su oni koji ne misle da je Lady GaGa na putu prema dole, na putu ka vlastitom uništenju i propasti koja će uz konzumiranje droga doći samo prije, nikako kasnije. 

Komentari (102)
  • Ajme opet ove fejkuše!!!!! Vidi me što sam luda!!!!!...usporedbe s Amy.. kako vas nije sram ponižavat Amy na taj način?

    20. 9. 2012,   13:17
  • Još jedan PR člana o lady gagi!Neće ona tako završit! Amy Winhouse je bila muzičarka, iskrena, i autodestruktivna. Gaga je pozerica, fejkuša lažnjak - marioneta producenata i izdavačke kuće ( vlasnika svojih) i igračka za djecu i one koji se tako osjećaju!!!!

    20. 9. 2012,   13:10
  • Gaga je preseratorica.. lažna ko i joint kojeg pali tu

    20. 9. 2012,   13:25