Obavijesti

Show

Komentari 49

Na sunčanom odmoru: Obitelj Modrić uživa u Dubrovniku...

Na sunčanom odmoru: Obitelj Modrić uživa u Dubrovniku...
3

U pauzama između utakmica naš najpoznatiji nogometaš Luka Modrić uživa sa suprugom Vanjom i obitelji u sunčanom Dubrovniku...

VIDEO

Nogometaš Luka Modrić (33) trenutno pauzira utakmice s Real Madridom zbog akumuliranih žutih kartona. I dok brojni nogometaši na odmor odlaze u inozemstvo, obitelj Modrić zaputila se na Jadransku obalu.

Hrvatski nogometni reprezentativac na društvenim mrežama objavio je fotografiju sa suprugom Vanjom (38) te sinom Ivanom i kćeri Emom. U pozadini se vide poznate Dubrovačke gradske zidine, a brojni obožavatelji komentirali su kako je pogled predivan. U Dubrovniku obitelj je jela u restoranu Pantarul gdje su uživali u dalmatinskim specijalitetima.

- Kako je lijepo, mora da uživate - napisao je obožavatelj ispod fotografije. Luka često naglašava kako mu je obitelj velika podrška, a kako bez supruge Vanje ne bi bio tu gdje je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim 'Moraš više pucati', a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat - ispričala je jednom prigodom Vanja, za koju mnogi njihovi prijatelji kažu da je i prije poznanstva sa slavnim reprezentativcem bila 'pristojna i ljubazna djevojka za koju se ne može reći da je 'klasična žena nogometaša'.

A osim što je po mnogočemu netipična, Vanja je i jedna od rijetkih žena koja sve utakmice snima da joj se muž lakše prisjeti gdje je netko slab a gdje jak, kao i na čemu bi sam u igri morao poraditi. Mnogi koji ih poznaju misle da upravo te snimke našem navalnom igraču pomažu u nogometnoj karijeri. Još i prije nego su se Modrić i Vanja oženili, ona je priznala da je najveći kritičar igre našeg broja 10.

63rd Ballon d

Vanja Bosnić je Luku upoznala i zaljubila se u njega kad je on imao samo 19, a ona 24 godine. I iako se par upoznao u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, za prospektivnog je nogometaša Vanja mogla čuti i prije, s obzirom da je često navraćala u prostorije NK Dinama. Njena je mama naime kod 'bivšeg šefa' Zdravka Mamića radila kao šefica računovodstva, i baš su k njoj dolazili plavi igrači kad su imali dvojbe oko ugovora, premija i isplata. 

KAKO SU NEKAD IZGLEDALE: Kandidatkinje 'Ljubav je na selu' polugole i neprepoznatljive na Instagramu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura