Obavijesti

Show

Komentari 98

Na 'svoju večer' stigao i Mišo, publika ga dočekala ovacijama

Na 'svoju večer' stigao i Mišo, publika ga dočekala ovacijama
16

Ljubav između Splita i Miše nikad nije bila upitna, a upravo legendarnom pjevaču u čast posvetili su cijelu drugu večer ovogodišnjeg Splitskog festivala

VIDEO

U posebnoj večeri, u čast legendarnom Miši Kovaču (77), Splićani i gosti pjevaju uspješnice Šibenčanina, kralja pjesme. Ovogodišnji 59. Splitski festival započeo je još u četvrtak spektakularnim koncertom Petra Graše, a u petak su najveće Mišine hitove pjevali Dražen Zečić, Alen Nižetić, Željko Bebek, Goran Karan, Mladen Grdović, Giuliano, klapa Rišpet, Vlado Kalember, Mjesni odbor i drugi, a Mišo im je biti stroga publika. 

Grašo rasplesao obožavateljice: Pjevale u glas s njim sve hitove
Grašo rasplesao obožavateljice: Pjevale u glas s njim sve hitove

 

- Velika mi je čast što večeras pjevam Mišine pjesme. Znam ga od svoje 15. godine kad me vodio na turneju po Dalmaciji i Istri. Često se čujemo, dobro je. Popravljao je kod mog oca auto u Zadru. Dobri smo prijatelji - rekao je Mladen Grdović. 

On je na festival je došao s menadžerom Ljubom Šeperićem, a bez supruge Brankice. Kako tvrdi između njih je sve ok, ali ona nije mogla doći zbog bolesnih roditelja. 

Mišu je pod ruku u publiku doveo direktor festivala Tomo Mrduljaš, a publika mu je glasno skandirala 'Mišo' i pljeskala iz sveg glasa. Uskoro se Mišo iz publike i podigao kako bi poljubio Alena Nižetića, koji je otpjevao njegovu pjesmu 'Ja ne mogu drugo nego da je ljubim'.

Kasnije su zajedno zapjevali 'Poljubi zemlju'. Emotivno je Mišo reagirao i na Grdovićevu izvedbu pobjedničke 'Proplakat će zora', a publika je ustala na noge.

Svi zajedno na kraju su zapjevali 'Dalmacija u mom oku', a Mišo se popeo na pozornicu i otpjevao refren 'Ako me ostaviš' te ponovno natjerao publiku na skandiranje. 

- Mogu oprostiti Hajduku ovu sezonu. Dogodine neću, a Dalmaciju nikad neće slomiti. Mogu se mijenjati političari, ali nikad je neće slomiti - rekao je Mišo i izjavio kako mu uskoro izlazi album sa 120 pjesama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:03
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...