Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Radni blagdani za Ivana Zaka u Zadru, Virovitici, Koprivnici...

None Foto: Marko Lukunić/PIXSELL 3

Za zgodnog pjevača nema predaha. Naime, Ivan Zak posljednje dane ove godine provodi na blagdanskoj turneji. Nastupit će u Zadru, Virovitici, Koprivnici i Ljubljani

Jedan od naših najpoznatijih i najpopularnijih pop izvođača, Ivan Volarić Zak, ne staje - u 2015. godini počastio je publiku brojnim koncertima, a nanizao je i respektabilna priznanja struke i publike za svoj rad - od Platinastog Fortea, za iznimno velik broj prodanih primjeraka autorskih albuma, preko Srebrne ploče, za novi najprodavaniji album 'Usne varane', do Zlatne ploče za album 'Bolja od najbolje', na kojem potpisuje sve pjesme kao autor. 

- Živim svoj glazbeni san. Ove sam godine održao najveće koncerte dosad, a na isti ću način uploviti u novu godinu. Radim ono što volim i presretan sam zbog toga - rekao nam je šarmantni pjevač.  

Svi Ivanovi obožavatelji moći će uživati u njegovim koncertima u Hitch baru u Zadru 25.12., u Sportskoj dvorani Srednje škole u Virovitici 26.12., na Kongresnom trgu u Ljubljani 29.12., a na Trgu bana Josipa Jelačića u Koprivnici 31.12., kada će sve prisutne svojim hitovima uvesti u dugu novogodišnju noć.

Komentari (10)
  • pretjeruje

    24. 12. 2015,   19:36
  • ne mozes vjerovat pa on je jedini koji radi na blagdane u ovoj drzavi, kakva vijest.... treba mu orden kakav dati...

    24. 12. 2015,   23:31
  • Hoće čovjek da malo zaradi.

    24. 12. 2015,   23:11