Obavijesti

Show

Komentari 65

Na vjenčanje u Motovunu su potrošili samo 500 tisuća kuna

Na vjenčanje u Motovunu su potrošili samo 500 tisuća kuna
5

SKROMNOST Šogor suosnivača Googlea Larryja Pagea za vjenčanje u Motovunu platio je upola manje novca od naših zvijezda koje na takva slavlja bacaju milijune

VIDEO

Nakon što su u 19 sati rekli “Da!” na Trgu Andrea Antica, mladenci Yasemin Denari i McLain Southworth uzvanike su odveli na Trg Jozefa Ressela na kojem je bila večera.

Tu su već bili postavljeni svečani stolovi za 170 gostiju, s veličanstvenim pogledom na dolinu rijeke Mirne. Gosti su birali između četri menija - vegetarijanskog, ribljeg, mesnog i dječjeg. Služio se rižoto s jagodama, carpaccio od bifteka s grana padanom te rezanci od ramsteka na posteljici od rukole, a sva jela bila su oplemenjena crnim tartufom.

Za gurmanske zalogaje pobrinuo se motovunski ugostitelj Klaudio Ivašić čiji je restoran Mondo s pet zvjezdica nagradio i svjetski poznati autor kulinarskih putopisa Anthony Bourdain. Mladencima ga je preporučio mladoženjin otac Roy, koji se u Motovun zaljubio prije desetak godina kad je posjetio ovaj istarski gradić i odmah odlučio u njemu kupiti kuću. Roy, bivši direktor Svjetske banke za jugoistočnu Europu, već godinama ljetuje u Hrvatskoj sa suprugom. 

Zato je i predložio sinu i snahi da se ovdje i vjenčaju. Tata Roy je desetak dana dolazio u lokalni restoran na večeru i svaki dan su mu nudili druga jela, sve dok nije odlučio što će biti na svatovskim stolovima. Večera je počela u 20 sati, a nakon toga su svi uzvanici krenuli prema hotelu Kaštel u čijem vrtu je, iza zatvorenih vrata, organiziran party koji je potrajao do jutra. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U subotu, nakon što su se naspavali, mladenci, kumovi i obitelj krenuli su u okolne hrastove šume u potragu za tartufima, a zatim na degustaciju istarskih vina. 
Vjenčanje iz snova, prema procjenama, stajalo je oko 70.000 eura te je bilo mnogo jeftinije i ukusnije od svadbi domaćih zvijezda koje su potrošile milijune kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život