Obavijesti

Show

Komentari 0

Najbolje će dalmatinske klape i ove godine pjevati na Stradunu

Najbolje će dalmatinske klape  i ove godine pjevati na Stradunu
7

Koncert 'Klape na Stradunu', 11. kolovoza, donosi Dubrovčanima i njihovim gostima najljepše dalmatinske pjesme na jedinstvenoj pozornici kakvom se rijetko koji grad na svijetu može pohvaliti

VIDEO

Koncert 'Klape na Stradunu', petu godinu za redom, 11. kolovoza, donosi Dubrovčanima i njihovim gostima najljepše dalmatinske pjesme na jedinstvenoj pozornici kakvom se rijetko koji grad na svijetu može pohvaliti. Klape Iskon, Maslina, Cambi i Šufit pripremile su višesatni repertoaar, a na pozornici će im se pridružiti i folklorni ansambl Linđo iz Dubrovnika.


-Nama je iznimno zadovoljstvo ponovno nastupiti pred zahtjevnom dubrovačkom publikom, osobito sada kad smo u novom zamahu s novim albumom. Repertoar koji pripremamo za Stradun, standardno sadrži naše pjesme i obrade, a nastup će vjerojatno biti zanimljiv i zbog činjenice što u svojemu sastavu imamo čak četiri solista', najavljuje Toni Kesić iz klape Iskon. 

Stradunom će tako 11. kolovoza odjekivati veliki klapski hitovi poput 'Da te mogu pismom zvati', 'Šibenska bura', 'Ne diraj moju ljubav', 'Ne more srce kontra sebe', 'Od zipke do križa', 'Ako tako triba bit', 'Dobra večer prijatelji', 'Još ne mogu pristat volit' i mnogi drugi veliki hitovi klapa Maslina, Šufit, Cambi i Iskon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac