Obavijesti

Show

Komentari 0

Najbolje od hrvatskog dizajna u Britanskom Top Modelu

Najbolje od hrvatskog dizajna u Britanskom Top Modelu
1

U Velikoj Britaniji 11. veljače emitirana je epizoda popularne britanske reality TV emisije Britain’s Next Top Model koja je snimana u Zagrebu u listopadu prošle godine

VIDEO

U Velikoj Britaniji 11. veljače emitirana je epizoda popularne britanske reality TV emisije 'Britain’s Next Top Model' koja je snimana u Zagrebu u listopadu prošle godine sa hrvatskim modnim protagonistima u glavnoj ulozi

Naime,  od  2. do 4. listopada 2015. godine, produkcijski tim koji broji 27 članova boravio je u glavnom gradu Hrvatske gdje su snimali epizodu koja se emitirala 11. veljače  uz  visoku  gledanost.

Natjecateljice  su  u  Zagrebu  sudjelovale  na modnoj reviji u produkciji Viktora  Drage, koji  je odabran od strane produkcije mjesecima ranije kao istaknuti predstavnik domaće modne scene. Snimanje  je  u strogoj tajnosti odrađeno u sklopu izložbe Diva Style Dolls koja  se 2. listopada 2015. godine održala u Umjetničkom paviljonu, gdje su djevojke  nosile  modele  domaćih  modnih  dizajnera,  a  cijeli je koncept izazvao  oduševljenje  kod  britanske  modne  legende,  novinarke i članice žirija Hilary Alexander koja nije mogla suspregnuti emocije i riječi hvale za cijeli projekt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi  dio  zadatka  bilo je modno snimanje koje se odvilo 3. listopada na Dolcu u kreacijama Hippy Gardena što im je, ujedno, predstavljalo i pravi izazov jer su se morali znati snaći u vrevi gradske tržnice subotom.

Podsjećamo, Zagreb je izabran između nekoliko egzotičnih destinacija, kao moderno i atraktivno odredište koje je spremno odgovoriti na sve izazove, a Turistička  zajednica  grada  Zagreba  pregovore  za  snimanje  te  emisije započela  je  još  u  siječnju prošle godine. Popularnost emisije Britain’s Next Top  Model  te visoka gledanost na jednom od najznačajnijih emitivnih tržišta, odlična su platforma za dodatnu promociju Zagreba mladoj i urbanoj publici željnoj novih iskustava koje im naš glavni grad može ponuditi.

- Prije  svega  zahvaljujem Turističkoj  zajednici  koja  me  preporučila produkciji Britanskog top modela prilikom njihove prve posjete Zagrebu. Sve ostalo  bio je lak zadatak i užitak. Zagreb je lokacijski imao stvarno puno toga  za  ponuditi,  a  ja  sam pokušao projektom predstaviti što veći broj domaćih  dizajnera  Britanskoj  publici.  Ovo je sjajna promocija Zagrebu i Hrvatskoj,  a  naravno  i  hrvatskoj  modnoj sceni - rekao je Viktor Drago,kojem  ne  prestaju stizati poruke od strane prijatelja i poznanika koji su imali prilike vidjeti upravo emitiranu epizodu Britanskog top modela.

Uz  Turističku zajednicu grada Zagreba, treba istaknuti i zahvaliti ostalim partnerima  na projektu, a to su: Croatia Airlines, hotel Esplanade Zagreb, hotel Double Tree by Hilton te Umjetnički paviljon.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije