Obavijesti

Show

Komentari 44

Najbolji gafovi s izbora za Miss Amerike: Eutanazija je cjepivo?

Najbolji gafovi s izbora za Miss Amerike: Eutanazija je cjepivo?
12

Osim što je voditelj Steve Harvey na izboru Miss Universe 2015. napravio veliku pogrešku te proglasio pobjednicom krivu djevojku, tijekom godina su i natjecateljice imale mnogo sramotnih trenutaka

VIDEO

Na redu je 92. izbor za Miss Amerike, a u Atlantic Cityju će se 51 kandidatkinja natjecati za titulu. Prošle godine pobjedu je odnijela Cara Mund (24) iz Sjeverne Dakote.

Osim što je voditelj Steve Harvey (61) na izboru Miss Universe 2015. napravio veliku pogrešku te proglasio pobjednicom krivu djevojku, tijekom godina su i natjecateljice imale mnogo sramotnih trenutaka. Donosimo vam neke od pogrešaka koje su napravile natjecateljice izbora za Miss Amerike. 

Caitlin Upton (29)

Djevojka iz Južne Karoline natjecala se 2007. Upitali su ju 'zbog čega petina Amerikanaca ne zna na karti svijeta pronaći SAD', a njezin odgovor je začudio žiri. 

- Osobno vjerujem da Amerikanci ne mogu to učiniti zbog toga što mnogi ljudi nemaju mape - zamuckivala je Caitlin, a potom nastavila pričati iako se sva 'spetljala'. Na kraju je dala besmislen odgovor s referencama na Irak i azijske zemlje.

Alicia-Monique Blanco (31)

Natjecateljicu Aliciju, koja je iz Arizone, upitali su trebaju li američki državljani imati odobren univerzalan pristup zdravstvenom osiguranju kao beneficiju državljanstva.

- Mislim da je to pitanje integriteta bez obzira na čijoj sam političkoj strani. Odgojena sam u obitelji i znam odvojiti dobro od lošeg u politici. Bilo da si u centru, lijevo ili desno, ovo je pitanje integriteta bez obzira koje je tvoje mišljenje i to kažem s najvećim uvjerenjem - odgovorila je Alicia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tune in to Miss USA to see who wins!!!! #misscaliforniausa #missusa #1strunnerup #missusa2009

A post shared by Carrie Prejean Boller (@carrieprejeanboller) on

Carrie Prejean (31)

Natjecateljica iz Kalifornije 2009. je osvojila titulu Miss Amerike, a Perez Hilton (40) ju je tada upitao misli li da svaka država treba ozakoniti istospolne brakove. Perez nije dobio odgovor kojemu se nadao. 

- Odlično je što Amerikanci mogu birati jedno ili drugo. Živimo u zemlji gdje se može birati istospolni brak ili suprotan - rekla je Carrie koja inače smatra da brak treba biti isključivo između muškarca i žene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#johnnypaulvera #fashion #leahcecil #misscalifornia 2012 modeling my Blossom Dress. #photography by@deborahmccoy

A post shared by Johnny Paul Vera (@johnnypaulvera) on

Leah Cecil (28) 

Leah je također iz Kalifornije, a i njezin gaf s natjecanja 2012. postao je viralan. Upitali su je što misli o tome da eutanazija postane legalna. 

- To je jedna od stvari o kojoj nisam educirana, tako da moram vidjeti što to znači, ali znam da je cjepivo - rekla je Leah. 

Nadine Tanega

Havajćanku su 1994. upitali zašto je ponosna što je Amerikanka, a ona je skromno nahvalila svoju državu.  

- Mi smo stvarno divna zemlja. Od stjenovitih obala na Havajima do prekrasnih pješčanih plaža na Havajima... Amerika je naš dom - odgovorila je Nadine koju su neki nazvali 'turističkim vodičem' jer je toliko nahvalila saveznu državu iz koje dolazi. 

screenshoot

Marissa Powell (26)

Natjecateljici iz Utaha pripalo je pitanje o jednakosti plaća muškaraca i žena u Americi. 

- Sve to možemo povezati s edukacijom i načinom na koji nastavljamo stremiti tome da stvorimo poslove. Mislim da je to najveći problem te da su posebno muškarci vođe svega toga. Treba smisliti kako stvoriti edukaciju boljom da se ovaj problem riješi - rekla je Marissa. 

screenshoot

Tim odgovorom je zbunila sve koji su pratili izbor i postala predmet ismijavanja, ali je dobila drugu priliku za odgovor na pitanje. 

- Ako muškarci i žene rade isti posao, trebaju biti i isto plaćeni. Danas je za život i ovako i onako teško zarađivati pa to ne bi smjelo biti teže samo zato što smo žene - zaključila je Marissa u showu 'USA Today' te za svoj zbunjujući odgovor na izboru optužila nervozu i zbunjenost. 

VIDI OVO! 7 razloga zašto je masturbacija zdrava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama