Obavijesti

Show

Komentari 5

Najboljih pet: Youtuberi se u 'Videostaru' bore za slavu

Najboljih pet: Youtuberi se u 'Videostaru' bore za slavu
7

NAJTALENTIRANIJI Putovanje u Hollywood, oprema za snimanje, kipić vrijedan 10.000 kuna i ekskluzivan ugovor s JoomBoosom očekuju nekog od njih

VIDEO

Žiri najvećeg i najzabavnijeg online talent showa “Videostara” pomoću gledatelja odabrao je pet finalista. Najtalentiranijima od njih ulazak u top 5 ne znači da se moraju prestati truditi jer im ovaj tjedan slijedi još jedno iznenađenje.

Filip Rebrović (19), Ana Rogač (22), Pave Elez (19), Bruno Lukić (16) te dvojac Nika Pavičić (16) i Leo Valentić (18) morali su proći izazov. Odgovarali su na pitanja ekipe iz JoomBoosa, a ako nisu znali odgovore, morali su se suočiti s valom vodenih balona.

Druga sreća je ovo za Pavu Eleza, koji se na “Videostar” prijavio i lani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Želi se baviti snimanjem i fotografijom

- Kad usporedim prvu i drugu prijavu, vidi se da sam se sad više potrudio, ali i još više razvio svoje vještine - rekao je i dodao kako se u životu želi baviti snimanjem i fotografijom.

Za razliku od Pave, Bruni Lukiću je strast za snimanjem proradila kad je gledao prošlogodišnji “Videostar”.

U videima spaja skečeve s animacijom

- Prvo sam počeo snimati s prijateljem pa onda sam. U školi su mislili da radim budalu od sebe, ali me nije bilo briga. Radim ono što volim - kazao je.

To radi i Filip Rebrović. Student Akademije likovnih umjetnosti u svojim videima želi spojiti skečeve s animacijom te pokazati kako izgleda kad se animacije ukomponiraju u stvarni svijet. Prijatelji su mu najveća potpora, kao i Ani Rogač.

Zaludila je internet obradom "Despacita"

Iako je cijelu Hrvatsku zaludila svojom parodijom “Despacita”, nije očekivala da će proći u top 12, a kamoli u top 5 jer, kaže, time se dosad nije bavila. Za dvojac s kanala Live your dreams ovo je druga audicija. Na kanalu su počeli snimati lani u veljači nakon što su prošli audiciju.

- U početku nas je bilo šest, ali smo se razišli. Ostali smo Leo i ja jer smo imali najozbiljniji pristup tome - rekla je Nika. Kako su se kandidati snašli u novom izazovu, ne propustite pogledati u najnovijoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu u četvrtak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada