Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najboljih pet: Youtuberi se u 'Videostaru' bore za slavu

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL 7

NAJTALENTIRANIJI Putovanje u Hollywood, oprema za snimanje, kipić vrijedan 10.000 kuna i ekskluzivan ugovor s JoomBoosom očekuju nekog od njih

Žiri najvećeg i najzabavnijeg online talent showa “Videostara” pomoću gledatelja odabrao je pet finalista. Najtalentiranijima od njih ulazak u top 5 ne znači da se moraju prestati truditi jer im ovaj tjedan slijedi još jedno iznenađenje.

Foto: Borna Filic/PIXSELL Ana Rogač

Filip Rebrović (19), Ana Rogač (22), Pave Elez (19), Bruno Lukić (16) te dvojac Nika Pavičić (16) i Leo Valentić (18) morali su proći izazov. Odgovarali su na pitanja ekipe iz JoomBoosa, a ako nisu znali odgovore, morali su se suočiti s valom vodenih balona.

Druga sreća je ovo za Pavu Eleza, koji se na “Videostar” prijavio i lani.

Foto: Borna Filic/PIXSELL Pave Elez

Želi se baviti snimanjem i fotografijom

- Kad usporedim prvu i drugu prijavu, vidi se da sam se sad više potrudio, ali i još više razvio svoje vještine - rekao je i dodao kako se u životu želi baviti snimanjem i fotografijom.

Za razliku od Pave, Bruni Lukiću je strast za snimanjem proradila kad je gledao prošlogodišnji “Videostar”.

Foto: Borna Filic/PIXSELL Bruno Lukić

U videima spaja skečeve s animacijom

- Prvo sam počeo snimati s prijateljem pa onda sam. U školi su mislili da radim budalu od sebe, ali me nije bilo briga. Radim ono što volim - kazao je.

To radi i Filip Rebrović. Student Akademije likovnih umjetnosti u svojim videima želi spojiti skečeve s animacijom te pokazati kako izgleda kad se animacije ukomponiraju u stvarni svijet. Prijatelji su mu najveća potpora, kao i Ani Rogač.

Foto: Borna Filic/PIXSELL Filip Rebrović

Zaludila je internet obradom "Despacita"

Iako je cijelu Hrvatsku zaludila svojom parodijom “Despacita”, nije očekivala da će proći u top 12, a kamoli u top 5 jer, kaže, time se dosad nije bavila. Za dvojac s kanala Live your dreams ovo je druga audicija. Na kanalu su počeli snimati lani u veljači nakon što su prošli audiciju.

Foto: Borna Filic/PIXSELL Leo Valentić i Nika Pavičić

- U početku nas je bilo šest, ali smo se razišli. Ostali smo Leo i ja jer smo imali najozbiljniji pristup tome - rekla je Nika. Kako su se kandidati snašli u novom izazovu, ne propustite pogledati u najnovijoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu u četvrtak.

Tema: JoomBoos

Komentari (5)
  • Ja ne znam ko je tu lud ili tko se pravi lud s tim, svaka cast kome je ovo zanimljivo!

    13. 11. 2017,   12:00
  • Ma za kakvu slavu? Ja slavim dan kad dobijem placu

    13. 11. 2017,   12:05
  • Nađi posla, lezilebovići

    13. 11. 2017,   18:06