Obavijesti

Show

Komentari 0

Najdugovječniji cover bend u Samoboru 'prašit će' rock hitove

Najdugovječniji cover bend u Samoboru 'prašit će' rock hitove
1

Od 5. do 8. srpnja u organizaciji 24sata i grada Samobora održava se najluđi party na ovim prostorima - Samobor Open Air Festival. Na Samoborskom Vugrinščaku ćete 8.7 tako moći uživati i u koncertu The Second Hand Banda

Pozornicu će 8.7 na Vugrinščaku u sklopu Samobor Open Air festivala zauzeti i jedan od najdugovječnijih cover bendova, zagrebački The Second Hand Band. Sastav koji djeluje već 18 godina rokere će oduševiti izvedbom klasika Joe Cockera, The Rolling Stonesa, Elvisa Presleyja, The Beatlesa, The Allman Brothers Banda, Lynyrd Skynyrd i mnogih drugih. Posjetiteljima su obećali i posebno iznenađenje.

- Konačno ćemo na nastupu izvesti nekoliko autorskih pjesama pa se veselimo reakcijama publike koja nas prati, ali i onih koji nas slušaju prvi put. Bit će to sjajna uvertira pred snimanje našeg albuma na ljeto - rekli su članovi The Second Hand Band.

Postavu benda čine pjevač Marko Bosak, gitarist Ivan Tikvicki-Lennon, klavijaturist Ivan Pasković Pale, bubnjar Dario Horvat, bas gitarist Matko-Benčić Mac, a na back vokalima su Petra Batelja i Monika Jakuš.

Bend je prije par godina pokrenuo projekt 'Zadnji poziv na rock and roll' u sklopu kojeg su, zajedno sa svojim prijateljima i suradnicima, nastupali s ciljem da starije generacije rockera vrate na live svirke te da mlađim generacija pokažu 'što je rock, kako se svira i kako se sluša'.

Uz Second Hand Band 8.7 na Vugrinščaku uživati ćete u koncertima Markiza, Lule Mira te TheBoneBomb banda.

Ali to nije sve, pripremili smo za vas adrenalinske karting vožnje Karting Arene, prve mobilne karting staze na svijetu, filmske projekcije na otvorenom, natjecanja u timskim sportovima kao što su badminton, odbojka na pijesku i nogomet. Tu je i Pool Party te after party do ranih jutarnjih sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
Samobor Open Air

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda
SVI SU UŽIVALI

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda

LUDNICA U SAMOBORU Zadnjeg dana četverodnevnog festivala vozio se karting, igrao badminton i odbojka na pijesku te plesalo do zore
Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra
VRHUNSKA ZABAVA

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra

Veliko finale Samobor Open Air-a na Vugrinščaku startalo je jutros od 9:00. Party traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan