Obavijesti

Show

Komentari 2

Najglamuroznija večer u godini: Rijetke takve prilike za zabavu

Najglamuroznija večer u godini: Rijetke takve prilike za zabavu
9

Očekujem dobru večer i dobru zabavu, otkrio nam je voditelj Mislav Togonal, jedan od nominiranih  u kategoriji TV osobe godine

VIDEO

U zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu sve je spremno za dodjelu Večernjakove ruže za 2017. godinu. Čitatelji Večernjeg lista svojim su glasovima između 35 kandidata u 7 kategorija izabrali najbolje, a tko odnosi prestižnu nagradu publike doznat ćemo večeras.

Zvijezde su se mjesecima pripremale za  najglamurozniju večer u godini, kako bi za nekoliko trenutaka zasjale na crvenom tepihu ispred HNK. 

- Očekujem dobru večer i dobru zabavu - otkrio nam je voditelj Mislav Togonal (45), jedan od nominiranih  u kategoriji TV osobe godine, koji je na dodjelu Večernjakove ruže poveo svoju suprugu Mirjanu. Togonal je nedavno priznao da mu je supruga nemilosrdni kritičar, a nominacija ga je osobito razveselila zbog medijskih legenda u žiriju koji je analizirao kandidate. 

- Rijetke su prilike da se ovako zabavimo - rekla je glumica Kristina Krepela (38). Odjenula se u dugu crnu haljinu, a za uređivanje joj je, kaže, bilo potrebno svega sat vremena.

- Kad se okupi par stručnjaka, sve se da složiti u kratkom vremenu - poručila je Krepela. Na dodjeli su se pojavili i ljudi dosad neotkrivena identiteta iz grupe Nipplepeople. Na pitanje hoće li konačno otkriti tko su zapravo, pjevačica je kratko odgovorila:

- Vidjet ćete nakon dodjele. Kao i obično, nisu željeli odgovati na druga pitanja.

- Ne bih rekla da sam očekivala nominaciju. Isto tako ne očekujem ništa, došla sam ponovno ovdje i drago mi je zbog toga - rekla je Mia Dimšić.

Program vode Duško Ćurlić i Ivan Vukušić, a izravan prijenos možete pratiti na Drugom programu HRT-a od 19.50 sati. Na portalu Vecernji.hr možete pratiti uživo dolazak poznatih na crveni tepih ispred HNK.  Njima će se na pozornici pridružiti i brojni prezenteri kojima je pripala čast proglasiti pobjednika u jednoj od sedam kategorija. Jedan od njih je i RTL-ov dugogodišnji voditelj Tomislav Jelinčić koji se veseli novom zadatku.

- Nemam tremu, veselim se i nadam se da će sve proći spontano i u prijateljskom ozračju - rekao je Tomislav Jelinčić. Na pozornici će se kao prezenterica pojaviti i njegova kolegica Ana Brdarić Boljat.

- Fenomen Večernjakove ruže u televizijski je svijet unio dozu glamura. Dodatnu čar toj nagradi daje to što o njoj odlučuju gledatelji i slušatelji. Navijam za kolege s RTL-a jer znam koliko su se trudili i borili za ono što rade, kao i za ljude o kojima izvještavaju. Drago mi je što ću biti dio te večeri jer je to jedna od rijetkih noći u kojima se susretnem s kolegama iz drugih medija, a tada priči nema kraja - istaknula je Ana Brdarić Boljat. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin