Obavijesti

Show

Komentari 31

Najgore od najgoreg: Pa tko je njih poslao da ih predstavlja?!

Najgore od najgoreg: Pa tko je njih poslao da ih predstavlja?!
1

Eurovizija je.... Pa jedno vrlo specifično natjecanje. Najblaže rečeno. Bude tu sjajnih pjesama, onih nešto manje sjajnih, a tu i tamo se dogodi prava katastrofa. Predstavljamo vam deset najgorih pjesama u povijesti...

VIDEO

Pobjednike se pamti, one u sredini zaboravlja, a s najgorima se - sprda. Pa i oni, kroz šale, nekako uđu u povijest Eurovizije. A u 64 godine dugoj povijesti natjecanja, nagledali smo se i naslušali stvarno svega i svačega. Tako da je bilo jako teško izdvojiti samo deset najgorih, ali nekako smo uspjeli. Pa krenimo u pregled:

10. Scooch - 'Flying the flag' (Velika Britanija)

Stjuardese i stjuardi plešu i pjevaju. Ne znamo kakve su bile druge pjesme u izboru za pjesmu predstavnicu, ali ako je ovo najbolje što su mogli poslati... Ritam užasan, glas još gori, koreografija nikakva. Tragedija.

9. Piero & Music stars 'Celebrate' (Švicarska)

Pjevač fura taj predator sa Zrća 2003. godine look, poziva nas da plješćemo, slavimo, budimo sretni, ali mu nikako ne uspijeva. Jako čudna godina za Švicarsku, mogli su komodno bez ovoga.

8.  Remedios Amaya - 'Quien Maneja Mi Barca' (Španjolska)

Za ovaj nastup dama je skupila ravnih nula bodova, a užasnom izvedbom naljutilja je i vlastiti narod. Žena zvuči kao da nam prijeti. Možda je zato i nula tu.

7. Ping Pong - 'Happy song' (Izrael)

Ah... Početak milenija. Jako čudno razdoblje. Šest mladih Izraelaca na pozornici skakuće u čudnim modnim kreacijama i jako su sretni. I Izraelci se ovoga srame. 

6. Jahn Teigen - 'Mil etter mil' (Norveška)

Originalni nulobodaš. Čudna izvedba čudnog gospodina, u povijest ušla baš zbog toga što je prema novom sistemu glasovanja prva ikad završila s nulom.

5. Krassimir Avramov - 'Illusion' (Bugarska)

Njegov stajling je srednji vijek, dame su u nekom vilenjak điru, tu je i vjetar koji podiže njegov plašt. Kad gledate bez zvuka dosta smiješno, kad upalite zvuk onda jako zbunjujuće. Tipični: 'Ajmo nabacat puno toga na hrpu pa će valjda uspjeti' akcijski plan. Toliko loše da ni ne zaslužuje biti među najgorih tri.

4. Deen - 'In the disco' (Bosna i Hercegovina)

Jedna od najprepoznatljivijih oda diskotekama u izvedbi BiH predstavnika Deena zauvijek će se pamtiti. On kasni, on gubi kile, jer želi plesati. U disku. Prvo nam to pjeva, pa nam onda šapuće.... Europa je ovu stavr uvrstila te godine na 9. mjesto. U Europi se te 2004. godine očito nešto čudno događalo.

3. Jemini - 'Cry baby' (Velika Britanija)

Kakav treš s Otoka! Neusklađeni glasovi, neusklađena koreografija, izblajhana polufudbalerka. Znamo da je pop tada bio popularan, ali ovo je toliko loše da se vjerojatno nikad nigdje nije pustilo.

2. Rodolfo Chikilicuatre - 'Baila el chiki chiki' (Španjolska)

Španjolac je došao 2008. u Beograd s nekom čudnom idejom da će njegova šala proći, ali nije. Ni golišave dame na pozornici nisu mu pomogle da izbori bolji rezultat. Plasman na 16. mjesto nevjerojatan je uspjeh za ovakvu stvar. 

Časna spominjanja prije pobjednika

- Baby Doll - 'Brazil' (Jugoslavija)

Brazil, Španija, Kolumbija... Nije upalilo. Baby Doll odradila je jako čudan nastup i nije se proslavila. 

- Guildo Horn - 'Guildo hat euch lieb' (Njemačka)

Gospodin nas izgledom malo straši, a ni glas mu ne pomaže. 

- Rambo Amadeus - 'Euro Neuro' (Crna Gora)

Rambo se došao zajebava** i u tome je uspio. Znao je da nema dobru pjesmu, popeo se tih par minuta na pozornicu i tako to. 

- Silvia Night - 'Congratulations' (Island)

Dama u pjesmi čestita Islanđanima što su baš nju poslali na natjecanje, a puno je prašijne podigao stih "The vote is in, I'll fuckin win"., koji joj je zabranjen. Gospodična je također imala publiku protiv sebe, jer su u medije procurile informacije kako je cijelo vrijeme vrijeđala organizatore i radnike iza pozornice.

1. Dustin the Turkey - Irelande douzen points (Irska)

Lutka za kraj. U finalu nisu ušli, nekima je bilo smiješno, nekima ne, ali barem je pjesma ostala 'živjeti' dugo nakon nastupa 2008. godine...

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.