Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najgore od najgoreg: Pa tko je njih poslao da ih predstavlja?!

None Foto: Screenshot/youtube

Eurovizija je.... Pa jedno vrlo specifično natjecanje. Najblaže rečeno. Bude tu sjajnih pjesama, onih nešto manje sjajnih, a tu i tamo se dogodi prava katastrofa. Predstavljamo vam deset najgorih pjesama u povijesti...

Pobjednike se pamti, one u sredini zaboravlja, a s najgorima se - sprda. Pa i oni, kroz šale, nekako uđu u povijest Eurovizije. A u 64 godine dugoj povijesti natjecanja, nagledali smo se i naslušali stvarno svega i svačega. Tako da je bilo jako teško izdvojiti samo deset najgorih, ali nekako smo uspjeli. Pa krenimo u pregled:

10. Scooch - 'Flying the flag' (Velika Britanija)

Stjuardese i stjuardi plešu i pjevaju. Ne znamo kakve su bile druge pjesme u izboru za pjesmu predstavnicu, ali ako je ovo najbolje što su mogli poslati... Ritam užasan, glas još gori, koreografija nikakva. Tragedija.

9. Piero & Music stars 'Celebrate' (Švicarska)

Pjevač fura taj predator sa Zrća 2003. godine look, poziva nas da plješćemo, slavimo, budimo sretni, ali mu nikako ne uspijeva. Jako čudna godina za Švicarsku, mogli su komodno bez ovoga.

8.  Remedios Amaya - 'Quien Maneja Mi Barca' (Španjolska)

Za ovaj nastup dama je skupila ravnih nula bodova, a užasnom izvedbom naljutilja je i vlastiti narod. Žena zvuči kao da nam prijeti. Možda je zato i nula tu.

7. Ping Pong - 'Happy song' (Izrael)

Ah... Početak milenija. Jako čudno razdoblje. Šest mladih Izraelaca na pozornici skakuće u čudnim modnim kreacijama i jako su sretni. I Izraelci se ovoga srame. 

6. Jahn Teigen - 'Mil etter mil' (Norveška)

Originalni nulobodaš. Čudna izvedba čudnog gospodina, u povijest ušla baš zbog toga što je prema novom sistemu glasovanja prva ikad završila s nulom.

5. Krassimir Avramov - 'Illusion' (Bugarska)

Njegov stajling je srednji vijek, dame su u nekom vilenjak điru, tu je i vjetar koji podiže njegov plašt. Kad gledate bez zvuka dosta smiješno, kad upalite zvuk onda jako zbunjujuće. Tipični: 'Ajmo nabacat puno toga na hrpu pa će valjda uspjeti' akcijski plan. Toliko loše da ni ne zaslužuje biti među najgorih tri.

4. Deen - 'In the disco' (Bosna i Hercegovina)

Jedna od najprepoznatljivijih oda diskotekama u izvedbi BiH predstavnika Deena zauvijek će se pamtiti. On kasni, on gubi kile, jer želi plesati. U disku. Prvo nam to pjeva, pa nam onda šapuće.... Europa je ovu stavr uvrstila te godine na 9. mjesto. U Europi se te 2004. godine očito nešto čudno događalo.

3. Jemini - 'Cry baby' (Velika Britanija)

Kakav treš s Otoka! Neusklađeni glasovi, neusklađena koreografija, izblajhana polufudbalerka. Znamo da je pop tada bio popularan, ali ovo je toliko loše da se vjerojatno nikad nigdje nije pustilo.

2. Rodolfo Chikilicuatre - 'Baila el chiki chiki' (Španjolska)

Španjolac je došao 2008. u Beograd s nekom čudnom idejom da će njegova šala proći, ali nije. Ni golišave dame na pozornici nisu mu pomogle da izbori bolji rezultat. Plasman na 16. mjesto nevjerojatan je uspjeh za ovakvu stvar. 

Časna spominjanja prije pobjednika

- Baby Doll - 'Brazil' (Jugoslavija)

Brazil, Španija, Kolumbija... Nije upalilo. Baby Doll odradila je jako čudan nastup i nije se proslavila. 

- Guildo Horn - 'Guildo hat euch lieb' (Njemačka)

Gospodin nas izgledom malo straši, a ni glas mu ne pomaže. 

- Rambo Amadeus - 'Euro Neuro' (Crna Gora)

Rambo se došao zajebava** i u tome je uspio. Znao je da nema dobru pjesmu, popeo se tih par minuta na pozornicu i tako to. 

- Silvia Night - 'Congratulations' (Island)

Dama u pjesmi čestita Islanđanima što su baš nju poslali na natjecanje, a puno je prašijne podigao stih "The vote is in, I'll fuckin win"., koji joj je zabranjen. Gospodična je također imala publiku protiv sebe, jer su u medije procurile informacije kako je cijelo vrijeme vrijeđala organizatore i radnike iza pozornice.

1. Dustin the Turkey - Irelande douzen points (Irska)

Lutka za kraj. U finalu nisu ušli, nekima je bilo smiješno, nekima ne, ali barem je pjesma ostala 'živjeti' dugo nakon nastupa 2008. godine...

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Tema: Muzika

Komentari (31)
  • Imali smo i mi kandidata za tu kategoriju,evo imamo i ove godine jednog!!!

    15. 5. 2019,   20:38
  • Rambo je legenda, ako niste skužili šta je htio time reći to je vaš problem. I prije odlaska je govorio da nitko normalan ne bi gledao to smeće :D

    15. 5. 2019,   20:49
  • Rambo Amadeus Euro,Neuro,dobar,hahahahahaha...

    15. 5. 2019,   20:24