Obavijesti

Show

Komentari 2

Najgori glumac: Donald Trump nominiran je za Zlatnu malinu

Najgori glumac: Donald Trump nominiran je za Zlatnu malinu
8

Američki predsjednik nominiran je za najgoreg glumca za 'cameo' uloge u dvama dokumentarcima prošle godine, 'Death of a Nation' redatelja Dinesha D’Souza i 'Fahrenheit 11/9' Michaela Moorea

VIDEO

Neuspješni mafijaški film Johna Travolte 'Gotti' i američki predsjednik Donald Trump (72) nominirani su za Zlatne maline, 'nagrade' za najgora filmska ostvarenja u 2018. koju su organizatori proglasili godinom katastrofa, na ekranu i izvan njega.  

Pokretanje videa...

01:08

Posljednji u nizu filmova o Sherlocku Holmesu 'Holmes & Watson' dobio je šest nominacija, uključujući za najgore glumce Willa Ferrella i Johna C. Reillyja, 'koji su upropastili dva najvoljenija lika svjetske literature'. Zlatne maline stvorene su 1980. godine kao suprotnost Oscarima i nominacije se objavljuju dan prije oskarovskih.

Trump je nominiran za najgoreg glumca za 'cameo' uloge u dvama dokumentarcima prošle godine, 'Death of a Nation' redatelja Dinesha D’Souza i 'Fahrenheit 11/9' Michaela Moorea. 

FILE PHOTO: U.S. President Donald Trump sits for interview with Reuters at the White House in Washington

Trump već ima Zlatnu malinu iz 1989. za igranje samoga sebe u filmu 'Ghosts Can’t Do It' s Bo Derek. Njegova supruga Melania (48) i bliska suradnica Kellyanne Conway nominirane su sporedne glumice za arhivske snimke korištene u 'Fahrenheitu 11/9'.

'Gotti', film o pokojnom njujorškom mafijaškom kumu Johnu Gottiju, potpuno je propao na kino blagajnama, i nominiran je za najgori film, scenarij i najgori glumački par Johna Travoltu i njegovu suprugu Kelly Preston.

Za nominirane i dobitnike glasa oko tisuću članova Zlatne maline iz 24 zemlje, koji se za 40 dolara u udrugu mogu učlaniti mogu internetskim putem. 

U.S. President Trump speaks to reporters during an unannounced visit to Al Asad Air Base

Dobitnici ako se pojave na dodjeli dan uoči Oscara, dobiju kipić u obliku maline veličine loptice za golf, smještene na roli filma, posprejan zlatnom bojom. Nagrada košta pet dolara.

TUŽNA PRIČA PRERANO PREMINULOG GLUMCA: 'Bio je ovisan o kokainu i tabletama za spavanje, a razvod ga je uništio'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...