Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najgori serijal iz 'Zvjezdanih staza' vraća se na male ekrane

None Foto: Facebook/Screenshot 2

Premda je malo tko to očekivao, poprilično brzo ćemo imati priliku gledati svemirske dogodovštine, ljubavne zavrzlame te ostale probleme koji će mučiti junake naše najneomiljenije serije

Premda je oduševio uglavnom samo nove gledatelje, dok je stare ostavio ili hladnima i nezainteresiranima ili istinski razočaranima, serijal 'Zvjezdanih staza', 'Star Trek: Discovery' ide dalje s novom sezonom.

Premda je malo tko to očekivao, već u siječnju naredne godine ponovno ćemo imati priliku gledati svemirske dogodovštine, ljubavne zavrzlame te ostale probleme koji muče junake naše najneomiljenije serije. Kako su najavili producenti serije, 'ST:D' bi se trebale vratiti tijekom siječnja naredne godine. A da televizijska kuća CBS to proslavi, objavila je i prvi poster za seriju.

Foto: Twitter/Screenshot

Crveni elementi na ovom plakatu u stvari su mistični signali koji su nekako povezani s gospodinom Spockom (glumi ga Ethan Peck), što smo vidjeli u prvom foršpanu za seriju.

Uz dodatak Ethana Pecka, u seriju dolazi i Rebecca Romijn, koja je preuzela ulogu takozvanog Number One, to jest zamjenice kapetana Pikea (Anson Mount).

Gledateljstvo seriju može vidjeti već u siječnju 2019. godine.

Tema: FILM

Komentari (7)
  • Kako takav naslov možete napisati,sramota od vas,veliki sam fan ST i ovaj novi ST meni je odličan

    3. 10. 2018,   14:45
  • Osobno mi je ok. Nije perfekt ali dovoljno dobro za ubiti sat vremena

    2. 10. 2018,   18:36
  • Sranje.

    2. 10. 2018,   19:44