Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najmlađe zagrebačko kino će uskoro proslaviti svoj rođendan

None Foto: Blitz Film i Video distribucija 18

Godinu dana od otvorenja, u ponedjeljak 19. ožujka, ovo kino slavi svoj prvi rođendan kad vas očekuje niz pogodnosti koje će razveseliti svačiji džep

Jedinstveno kino Kaptol Boutique Cinema formiralo je sasvim novi koncept filmske zabave u Zagrebu; dizajn dvorane i impresivan bar te zimski vrt do sada su oduševili tisuće posjetitelja iz Hrvatske i svijeta.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Godinu dana od otvorenja, u ponedjeljak 19. ožujka, ovo kino slavi svoj prvi rođendan kad vas očekuje niz pogodnosti koje će razveseliti svačiji džep. Kino na Kaptolu do danas je održalo velik broj projekcija i evenata, a svi koji prate program ovog šarmantnog prostora znaju da je kroz dvorane prodefilirao i niz festivala; Međunarodni festival dokumentarnog filma ZagrebDox, Girls weekend, Filmofeel, Fino Film Festival, Zagreb Tour Film Festival, a tu su desetci premijera i preko dvjesto filmova.

PRVI FORŠPAN Dumbledore je tu: Legendarni čarobnjak ponovno je s nama

Kino ima i vlastite boutique programe; Très Chic - filmske večeri za žene i Kino&Vino, program koji sljubljuje film i vino u baru. Osim toga, vikendom se održavaju matineje namijenjene djeci i obiteljima, a srijedom je atraktivna Kino Srijeda kad su ulaznice najpovoljnije.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Mjesto koje je osim filmova privuklo brojne organizatore događanja iz Hrvatske i inozemstva zaživjelo je u punom sjaju i udahnulo posebnu živost Centru Kaptol. Mjesto koje je dizajnirao dvojac Dean Franić i Saša Šekoranja, gdje je uniforme konobarima osmislila Aleksandra Dojčinović i u kojem je mnogo puta bio prostrt crveni tepih zbog svečanih premijera, postalo je mnogima omiljeno mjesto za izlaske i vrlo tražena Instagram i Facebook lokacija.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Za vikend, od novih programa, kino izdvaja filmove: 'Samo more zna', 'Smrt Staljina', 'Crveni vrabac' i 'Kuća duhova', ali nikako ne propustite rođendanski dan kina u ponedjeljak, 19. ožujka, jer ćete samo tada ostvariti pogodnost 1 + 1 gratis na: ulaznice, rođendanski meni (srednje kokice i piće) te kavu do 17 sati.

Foto: Dusko Vlaovic

Od filmskih naslova u ponedjeljak ćete moći pogledati najnovije naslove, oskarovce i crtiće; 'Tri plakata izvan grada', 'Samo more zna', 'Tomb Raider', 'Crveni vrabac', 'Smrt Staljina', 'Comic Sans', 'Oblik vode', 'Kuća duhova', 'Noć igre', 'Pčelica Maja' - medene igre (sink)', 'Dugi iz kamenog doba (sink)'. Ako još niste, ovo bi mogla biti odlična prilika da posjetite Kaptol Boutique Cinema te da osjetite sve one emocije koje čine kino doživljaj tako posebnim.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Važno je istaknuti da 19. ožujka na rođendanski dan nije aktivna usluga Boutique Exeperience koja uz ulaznicu uključuje i piće u baru, no WOW bar kina će normalno raditi cijeli dan kad piće možete kupiti zasebno. Za vas koji ćete odmah prionuti na kupnju ulaznica, zgodna je informacija da ih možete kupiti online ili na blagajnama kina u redovno radno vrijeme. U kinu su pripremili i poklone na svakoj projekciji, a o čemu je riječ provjerite na stranici kina.

I ne zaboravite, u Kaptol Boutique Cinema zaista možete doći u pratnji ili sami jer će vam društvo praviti Merlinka, astronaut, ljudi s grafita Mirona Milića i stotine lica s 3D naočalama na hiperdimenzioniranim zavjesama.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!