Obavijesti

Show

Komentari 0

Najmlađe zagrebačko kino će uskoro proslaviti svoj rođendan

Najmlađe zagrebačko kino će uskoro proslaviti svoj rođendan
18

Godinu dana od otvorenja, u ponedjeljak 19. ožujka, ovo kino slavi svoj prvi rođendan kad vas očekuje niz pogodnosti koje će razveseliti svačiji džep

VIDEO

Jedinstveno kino Kaptol Boutique Cinema formiralo je sasvim novi koncept filmske zabave u Zagrebu; dizajn dvorane i impresivan bar te zimski vrt do sada su oduševili tisuće posjetitelja iz Hrvatske i svijeta.

Godinu dana od otvorenja, u ponedjeljak 19. ožujka, ovo kino slavi svoj prvi rođendan kad vas očekuje niz pogodnosti koje će razveseliti svačiji džep. Kino na Kaptolu do danas je održalo velik broj projekcija i evenata, a svi koji prate program ovog šarmantnog prostora znaju da je kroz dvorane prodefilirao i niz festivala; Međunarodni festival dokumentarnog filma ZagrebDox, Girls weekend, Filmofeel, Fino Film Festival, Zagreb Tour Film Festival, a tu su desetci premijera i preko dvjesto filmova.

Dumbledore je tu: Legendarni čarobnjak ponovno je s nama
Dumbledore je tu: Legendarni čarobnjak ponovno je s nama

Kino ima i vlastite boutique programe; Très Chic - filmske večeri za žene i Kino&Vino, program koji sljubljuje film i vino u baru. Osim toga, vikendom se održavaju matineje namijenjene djeci i obiteljima, a srijedom je atraktivna Kino Srijeda kad su ulaznice najpovoljnije.

Mjesto koje je osim filmova privuklo brojne organizatore događanja iz Hrvatske i inozemstva zaživjelo je u punom sjaju i udahnulo posebnu živost Centru Kaptol. Mjesto koje je dizajnirao dvojac Dean Franić i Saša Šekoranja, gdje je uniforme konobarima osmislila Aleksandra Dojčinović i u kojem je mnogo puta bio prostrt crveni tepih zbog svečanih premijera, postalo je mnogima omiljeno mjesto za izlaske i vrlo tražena Instagram i Facebook lokacija.

Za vikend, od novih programa, kino izdvaja filmove: 'Samo more zna', 'Smrt Staljina', 'Crveni vrabac' i 'Kuća duhova', ali nikako ne propustite rođendanski dan kina u ponedjeljak, 19. ožujka, jer ćete samo tada ostvariti pogodnost 1 + 1 gratis na: ulaznice, rođendanski meni (srednje kokice i piće) te kavu do 17 sati.

Od filmskih naslova u ponedjeljak ćete moći pogledati najnovije naslove, oskarovce i crtiće; 'Tri plakata izvan grada', 'Samo more zna', 'Tomb Raider', 'Crveni vrabac', 'Smrt Staljina', 'Comic Sans', 'Oblik vode', 'Kuća duhova', 'Noć igre', 'Pčelica Maja' - medene igre (sink)', 'Dugi iz kamenog doba (sink)'. Ako još niste, ovo bi mogla biti odlična prilika da posjetite Kaptol Boutique Cinema te da osjetite sve one emocije koje čine kino doživljaj tako posebnim.

Važno je istaknuti da 19. ožujka na rođendanski dan nije aktivna usluga Boutique Exeperience koja uz ulaznicu uključuje i piće u baru, no WOW bar kina će normalno raditi cijeli dan kad piće možete kupiti zasebno. Za vas koji ćete odmah prionuti na kupnju ulaznica, zgodna je informacija da ih možete kupiti online ili na blagajnama kina u redovno radno vrijeme. U kinu su pripremili i poklone na svakoj projekciji, a o čemu je riječ provjerite na stranici kina.

I ne zaboravite, u Kaptol Boutique Cinema zaista možete doći u pratnji ili sami jer će vam društvo praviti Merlinka, astronaut, ljudi s grafita Mirona Milića i stotine lica s 3D naočalama na hiperdimenzioniranim zavjesama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode