Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najnoviji foršpan: Bond diže u zrak sve što mu pod ruke dođe

None Foto: YouTube 6

Najnoviji a i zadnji foršpan za 'SPECTRE' nam je stigao. Hoće li zadnji film u kojem Daniel Craig glumi Jamesa Bonda razočarati? Sudeći po foršpanu, nikako neće

Dok s iščekivanjem očekujemo 5. studeni , MGM i Columbi a su odlučili priuštiti nam još jedan foršpan za dvadeset i četvrti film o tajnom agentu 007, Jamesu Bondu . Kao što je vidljivo, Bond i dalje nije mekušac i svi oni koji su mislili da se priča malo opustila u prethodnom dijelu, će sigurno zaboraviti takve misli nakon ovog nastavka.

U glavnoj ulozi opet možemo vidjeti izvrsnog Daniela Craiga, a režijsko mjesto će ponovno zauzeti Sam Mendes . Bondove partnerice ovaj put glume neponovljiva Monica Bellucci i mlada francuska glumica Léa Seydoux . Ralph Fiennes naravno glumi M-a , što znamo od kraja prethodnog dijela Bonda, dok ulogu negativca ovaj put preuzima oskarovac Christoph Waltz , a naslovnu pjesmu je skladao i odpjevao Sam Smith . U svakom slučaju nas očekuje nevjerojatno iskustvo.

Ulaznice za ovaj nastavak avantura tajnog agenta 007 su već sad u pretprodaji na Blitz-Cinestar pa požurite među prvima pogledati najnovijeg James Bonda!

Komentari (1)
  • foršpan i jos vise druge rijeci koji su isto nasli dom u hrvatskom jeziku. meni zesca komedija. sarafziger, kuplung, baustela... a sve ono kao svabe nevaljaju... di bi bili da oni, austijanci, talijani, vatikanci... nisu bili. ja im kazem HVALA sto vas ima MY FRIENDS

    5. 10. 2015,   22:00