Obavijesti

Show

Komentari 89

Najseksi do sad: Natjecateljice Big Brothera mame uzdahe

Najseksi do sad: Natjecateljice Big Brothera mame uzdahe
1

ONE SU BOMBE Ines Huskić zovu hrvatskom Jennifer Lopez, dok Kristinu Vukas uspoređuju sa Severinom. Buntovnica Katja Usenik voli pokazati svoje brojne tetovaže

VIDEO

Splitska pjevačica Kristina Vukas (29) proslavila se hitom 'Odnijela te votka', ali to zasad nije fasciniralo njezine sustanare u BB kući. Desetak dana prije ulaska u show šokirala je priznanjem da ju je menadžer zlostavljao.

Kako je tvrdila Kristina, koja nije javno imenovala menadžera, zaključavao ju je u stan, nije joj dao da izađe, gurao ju je i udarao. Čitao je njezine poruke na laptopu i mobitelu te zvao njezine prijateljice. Govorio joj je, rekla je Kristina, da će bez njega biti nitko i ništa, zbog čega je ona pobjegla u Ameriku i tamo se posvetila snimanju albuma.

Lani je doživjela lakšu prometnu nesreću nakon što se vratila iz Los Angelesa. Kristina svoj imidž gradi na seksepilu. Voli da je uspoređuju s njezinom sugrađankom Severinom (43). Iako pjeva lake note, Kristina sluša Red Hot Chilli Peppers i Aerosmith. Prije spavanja najdraže joj je pustiti Beethovena. Pali se na dobre dečke s karakterom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zagrebačka pjevačica Ines Huskić (31) ne voli kamere u Big Brother kući pa joj se teško opustiti u showu. Prije četiri godine bila je 11. na listi Najseksi Hrvatica po izboru tjednika Express. Ines se prije pet godina proslavila sudjelovanjem u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. Tada joj je Tony Cetinski komplimentirao da pjeva bolje od njega, ali nije dogurala do finala. Ines mnogi zovu hrvatskom Jennifer Lopez. Ona kaže da ne vidi sličnost.

- Nemamo isti izbor muškaraca. Ja ne bih balavca ni papučara, kao ni alfa mužjaka. Ne bih se željela ni udavati triput kao Lopez. Pronaći pravog frajera danas je lutrija - rekla je magistra farmacije. Radila je u ljekarni i sanja o tome da ima svoju apoteku.

Bivša djevojka chefa Dine Galvagne, Katja Usenik (25), najveća je buntovnica u BB kući. Ako pobijedi u showu, novac će potrošiti na putovanja. Prije ulaska u show radila je u trgovini sportske opreme.

Plavokosa manekenka Marina Raguž (27) nasmijala je izjavom da se boji kokoši, u koje ubraja golubove, rode i labudove. Njezin zaručnik Saša Muhek (29) brani je i ističe da je ona inteligentna. Pohvalio ju je i da je studirala ekonomiju, no nije je završila. Marina i Saša, koji radi u trgovini sportske opreme, pet su godina u vezi, a prije dvije su se godine zaručili. Marina sebe opisuje kao ženu koja je ovisna o solariju jer ne voli bijelu put. Nije prirodna plavuša i ima gotovo idealne mjere 87-60-90.

Povremeno trenira u teretani sa zaručnikom. Prije ulaska u 'Big Brother' nosila je revije manje poznatih dizajnera u Hrvatskoj i BiH. Dečko ju je nagovorio na bavljenje manekenstvom, kao i na ulazak u show. Zaprosio ju je na Badnju večer ispred zagrebačke katedrale. Nije se premišljala ni sekunde. S osvojenih 300.000 kuna organizirali bi veliku svadbu.

Rekorderka u izbacivanju iz kuće je bodybuilderica Tamara Posavčić (25).Kako kaže, izbacile su je ljubomorne žene jer je atraktivna i karakterna. Tamara se body buildingom bavi tri godine. Čim je izašla iz izolacije, odmah je otišla u teretanu na prvi od dva treninga koje odradi u danu.

- To mi je profesija i opsesija - kaže Tamara.

Lani je bila treća na državnom natjecanju u body buildingu. Prije šest godina natjecala se na izboru za Miss sporta, na kojem su je proglasili Miss fotogeničnosti. Nakon toga se kratko bavila manekenstvom i nosila revije, no nije se snašla na pisti.

Nakon njezina ispadanja stanari su nominirali Marinu i Nenu Pavinčića (39), koji je u show ušao kako bi opet postao voditelj 'Big Brothera'. On mu je dao tajni zadatak da bude najiritantniji stanar u kući kako bi ga izbacili. U tom slučaju vodio bi show uz Marijanu Batinić.

Radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka (48) odmah je istaknuo da ne kocka i da mu je to samo nadimak. MMA borca Ivicu Truščeka (33) najviše iritira pušenje i galama. Ista stvar nervira i pravnika iz Zadra Branimira Kambera (30), koji je snimio 40-ak reklama. 

Na mlađahnog manekena sustanarke su odmah bacile oko. Fabio Čulinović (24) iz Otočca opisuje se kao jednostavan i zabavan dečko. Kao dijete je maštao da postane glumac, a trenutačno radi kao konobar. Planira pobijediti jednostavnošću, a prezire dvoličnost, prevrtljivost i laži.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'