Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najseksi muškarac Idris dobio lutku, a fanovi je opako ismijali

None Foto: Pixsell/promo/kolaž 8

Ovu plastičnu verziju Idrisa Elbe napravili su britanski proizvođači Emperis, a glumca su odlučili odjenuti u elegantno odijelo i klasične traperice...

Lutka napravljena po liku najseksi muškarca na svijetu, glumca Idrisa Elbe (46) stoji nevjerojatnih 850 dolara, odnosno oko 5.560 kuna. Iako su kreatori ove figurice najvjerojatnije mislili da će potražnja za njoj biti nenormalna, lutka je ismijana.

Plastičnu verziju Elbe napravili su britanski proizvođači Emperis koji su glumca odlučili odjenuti u elegantno odijelo i klasične traperice.

Fanovi američke zvijezde na društvenim su mrežama odmah potaknuli raspravu tvrdeći da lutka uopće ne izgleda kao seksepilni Elba. 

PREMA IZBORU ČASOPISA Idris Elba je najseksi muškarac na svijetu: Mama mi je ponosna

- Ovako bi muškarci voljeli da izgleda Idris Elba - jedan je od komentara na Twitteru. 

- Zbog ove lutke Idrisa Elbe imat ću noćne more - kaže drugi.

Elba je ove godine proglašen za najseksi muškarca na svijetu po izboru časopisa People, a glumac je 33. muškarac po redu koji je dobio ovo prestižno priznanje. 

- Jako sam sretan zbog toga. Moja mama će biti jako, jako ponosna - rekao je Idris za 'The Tonight Show'. 

Foto: promo

Elba je u profesionalnoj karijeri dosad ostvario mnogo značajnih uloga. Neke od njih su lik Stigner Bella u televizijskoj seriji 'Žica' te Heimdall u 'Thor' franšizi. Osim zavidnih uloga, osvojio je i Zlatni globus za ulogu u seriji 'Luther'.

Foto: Pixsell/Slavko Midžor

U svibnju ove godine zajedno sa zaručnicom i sinom Winstonom (4) posjetio je Zagreb te stao iza DJ pulta u klubu Opera. Glumac ima još i kćer Isan (16). 

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Komentari (4)
  • ahhahahhahahhahahahah ko je glasovao? slijepci??

    23. 11. 2018,   15:06
  • Nije mi nimalo seksi.

    23. 11. 2018,   14:46
  • ko će normalan dati 850 dolara za ovu smijuriju od lutke?

    23. 11. 2018,   13:53