Obavijesti

Show

Komentari 14

Najskuplji je nakit: Glumice za Oscare potroše do 18 mil. kuna

Najskuplji je nakit: Glumice za Oscare potroše do 18 mil. kuna
36

Jedan od najvećih troškova kod samog spremanja za Oscare sigurno je haljina na koju većina holivudskih glumica zna potrošiti milijune. Pogotovo one koje se okreću poznatim svjetskim dizajnerima...

VIDEO

Celebrityji ne štede kad je riječ o spremanju za svečane događaje, pa tako ni ceremonija dodjele prestižnih nagrada Oscar nije nikakva iznimka. S obzirom na to koliko troškova oko svega toga uistinu imaju, dogodi se da pojedina glumica il, nešto rjeđe, glumac na uređivanje potroši i preko 18 milijuna kuna. 

Kako prenosi Fashion Friends Daily, izvor blizak slavnim damama tvrdi da svaka od njih prosječno potroši oko tri milijuna dolara na spremanje za crveni tepih, odnosno više od 18 milijuna kuna. 

The 89th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Haljine, cipele, luksuzni nakit, šminka, posjeti stomatologu... Sve su to izdaci koji itekako koštaju, pogotovo one koji na crvenom tepihu uvijek nastoje zadiviti sve okupljene. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedan od većih troškova kod samog spremanja za Oscare sigurno je haljina na koju većina holivudskih glumica zna potrošiti milijune. Pogotovo one koje se okreću poznatim svjetskim dizajnerima koji svoje kolekcije 'masno' naplaćuju. A takvih itekako ima...

89th Academy Awards - Oscars Red Carpet Arrivals

Tako je 2007. godine Cate Blanchett (49) na Oscare 'isfurala' glamuroznu Armani haljinu sa Swarovski kristalima, a njezino izrađivanje navodno je stajalo gotovo dva milijuna kuna. Australska glumica i inače se uvijek ističe osebujnim izdanjima i luksuznim modnim kreacijama na kojima ne štedi.

Reuters/Pixsell

Osim haljine koja je nezaobilazna na crvenom tepihu, tu su i cipele na koje zvijezde često potroše također nekoliko milijuna kuna. Najčešće je razlog taj što uglavnom biraju poznate modne dizajnere poput Jimmy ChooaChristiana Louboutina, Manolo Blahnika, Guccija i mnogih drugih brendova.

Oscari: Mirren 'drma' po tekili, a Lawrence preskače sjedišta
Oscari: Mirren 'drma' po tekili, a Lawrence preskače sjedišta

Nipošto ne smijemo zaboraviti ni nakit, nešto bez čega bi svaka modna kombinacija bila nepotpuna. 

- Što se tiče nakita za Oscare, imamo uistinu svega. od nakita po cijeni od nekoliko tisuća dolara pa sve do prstena koji stoji čak 16 milijuna dolara - objašnjava Kelly Fischer Katz, supruga poznatog dizajnera nakita Martina Katza. Oni već preko 20 godina nabavljaju nakit glumicama za crveni tepih, pa tako i kad je riječ o Oscarima.

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party

Velik broj slavnih dama po završetku ceremonije zadržava nakit, dok ga samo rijetke vraćaju.

- Tijekom svih ovih godina koliko se bavim poslom kojim se bavim, samo rijetke glumice vraćale su nakit. Većina ih želi nešto posebno, specifično, nešto što će imati samo one i nitko više. Stoga, sasvim je logično da nakit zadrže kad prođu Oscari - rekla je za medije.

89th Academy Awards - Oscars Red Carpet Arrivals

Prije pojavljivanja na crvenom tepihu obavezno je napraviti 'put' do stomatologa kako bi i zubi izgledali savršeno kod primanja zlatnog kipića. Ne kaže se uzalud: 'Imaš osmijeh od milijun dolara'.

Upravo toliko svotu novca često znaju i stajati izbjeljivanje, popravak, pa čak i korekcija zubi, odnosno svi estetski zahvati na koje se zvijezde često odlučuju prije same dodjele Oscara. 

Ortodont Daniel Azani surađuje s brojnim holivudskim zvijezdama, a upravo su događaji poput Oscara najčešći razlog zbog kojeg ga posjećuju glumci, redatelji i svi ostali povezani sa svijetom filma. 

- Sve je popularniji prozirni aparatić za zube, a prvi rezultati mogu se vidjeti već šest mjeseci nakon stavljanja. Upravo je to razdoblje kada me najviše slavnih posjećuje i moli da im 'napravim' savršene zube za crveni tepih - priznao je za medije i usput potvrdio da su njegove usluge tražile glumice Katherine Heigl (40), Anna Kendrick (33), Zendaya (22) i Lucy Hale (29). 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'