Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najstrašnija noć godine: Brojne gledatelje prestrašila 'Časna'

None Foto: Courtesy of Warner Bros. Pictures 2

Gotički svijet 'Prikazivanja' uistinu je zastrašujuće mjesto, a demonska časna Valak samo čeka gledatelje da ga posjete. Pripremite na to da ćete vrištati od straha

Srijeda, 5. rujna, bit će zapamćena kao najstrašnija noć ove godine u kojoj je film 'Časna' u svom pretpremijernom prikazivanju preplašio gotovo 3.000 ljudi diljem Hrvatske. Ovaj rezultat ostat će zapamćen kao najjače pretpremijerno otvaranje franšize 'Prizivanje', ali i kao najjači pretpremijerni rezultat Warnerovog filma u Hrvatskoj ove godine.

GODINE NAPADA Nepokolebljiv duh: Kampanja terora im na koncu nije uspjela

Prema prvim komentarima, ovaj horor hit nikoga nije ostavio razočaranim.
- Strava, svakih 3min se naježiš, jako kvalitetan film. Preporučujem - rekao je feed_the_wolf17 na Instagramu.

A redatelj Hardy potvrđuje gore rečeno.

- Smatram kako je ovaj gotički svijet koji smo stvorili uistinu zastrašujuće mjesto, a mi, kao i demonska časna Valak, samo čekamo gledatelje da ga posjete. Samo se pripremite na to da ćete vrištati od straha - uvjeravao nas je redatelj.

Foto: Courtesy of Warner Bros. Pictures

Ovaj film zasigurno neće proći nezapaženo. Prisjetimo se, od prošlog tjedna strah se proširio ulicama grada Zagreba, ali i šire, gdje su slučajni prolaznici imali 'sreću' naletjeti na časne sestre inspirirane ovom već kultnom franšizom. Jezive prikaze pojavile su se na različitim dijelovima grada i plašile slučajne prolaznike.

Foto: Alon Amir

Časne su samo mirno stajale i promatrale iz prikrajka, a čuli smo za slučajeve da su izlazile iz javnih wc-a, sjedile na kavi ili kupovale u trgovini. Za sada je izašlo nekoliko videa uplašenih građana, i velik broj fotografija 'nečasne', a mnogi već pušu na hladno i šalju fotografije pravih časnih sestara u kupnji namirnica.

BIJEG OD SVAKODNEVICE Djelatnici Heathrowa proslavili rođendan Freddieja Mercuryja

Ovaj film u potpunosti je posvećen nastanku užasavajućeg lica demonske časne Valak koja je proganjala vizije Lorraine Warren i ispunjavala ju užasom u hitu 'Prizivanje 2'. Svoju ulogu 'nečasne' ponovit će nenadmašna Bonnie Aarons.

A, je li horor hit film 'Časna' uistinu toliko strašan kako se priča, saznajte već danas jer kina otvaraju i dodatne dvorane za sve znatiželjnike.

VIDI OVO: 15 najpoznatijih odjevnih kombinacija princeze Diane.

VIDI OVO! Koji horoskopski znakovi najviše vole kockati?

Tema: FILM

Komentari (1)