Obavijesti

Show

Komentari 46

Najveća domaća rap grupa: 'Mi smo hrvatski Wu-Tang Clan...'

Najveća domaća rap grupa: 'Mi smo hrvatski Wu-Tang Clan...'
2

Pune tri godine najveća hrvatska rap grupa stvara pjesme, nedavno su izbacili hit sa Stokom, a u pauzi od glazbe vrijeme provode s obitelji i guraju svoj svakodnevni posao...

VIDEO

Rap je žanr koji je preuzeo sve i hrvatska rap scena gori. Od mlađih repera pa do starijih, hitovi se izbacuju na tjednoj bazi, pričaju nam članovi grupe 'K.R.A.S.T.' koji su nedavno s Marinom Ivanovićem Stokom (38) objavili pjesmu 'Na kvartu'. Djubre, Kali, Scriptor, Chelavy, Vargek Beatanga, Tibor, Jopa, Dj Katz i Chuck, okupili su se 2016. godine te postali najveća i jedina hrvatska rap grupa koja ima čak devet članova.

- Ideja je došla sama po sebi. Svi smo odrasli zajedno na kvartu i povezani smo s repom od djetinjstva. Slušali smo američke repere i od njih crpili inspiraciju - pričaju nam članovi grupe. Prije nego što su počeli repati zajedno, svako od njih gradio je solo karijeru, snimao pjesme i radio na albumima, no čini se da su kao grupa jači. 

- Čar grupe je da svatko može raditi što hoće. Bitno je da netko gura nešto na svoj način, a ako si zadovoljan sam sa sobom to samo pomaže grupi da raste - objašnjavaju, a priznaju kako su unatoč dugogodišnjem poznanstvu i prijateljstvu i oni imali nesuglasice. 

- Nismo uvijek najbolje funkcionirali. Sad smo ipak zreliji i pametniji. Sve je u kompromisu, kao i u braku. Kad se posvađaš pedeset puta, tenzije se malo smire - šale se dečki s Kvatrića koji trenutno rade na novoj pjesmi sa Stokom, ali i na novom albumu za koji se nadaju da će ga uskoro izbaciti. Posebno su sretni što je pjesma 'Na kvartu' dobila odlične kritike i reakciju publike. 

- Slušali smo Stoku kao klinci i oduvijek htjeli snimiti s njim pjesmu. Nadamo se da će i sljedeća imati dobar odjek - komentiraju, kako se i sami nazivaju, hrvatski Wu-Tang Clan. 

Unatoč tome što je većina njih oženjena te imaju obitelji, trude se da provode što više vremena zajedno. 

- Volimo se družiti, makar nemamo baš vremena za okupljanja. Svatko od nas ima svoj život, ali s druge strane pokušavamo se vidjeti češće nego što to radimo - zaključuju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01

MEGHAN MARKLE PONOVNO ŠOKIRALA JAVNOST: 'Uništit će mi život, rekli su mi da bježim'

Rap Camp, prvi regionalni hip-hop talent show počinje u četvrtak 31.10. u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu! Nemoj propustiti ovaj spektakl i saznaj tko će osvojiti ugovor u vrijednosti 100.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin