Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najveći europski Queen Tribute Band nastupit će u Zadru...

None Foto: Promo 7

Frontmen, koji je poput kameleona preuzeo vokalne sposobnosti, osobnost i fizičke obrise velikog Freddieja, nosi identične kostime kakve je on nosio, a gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May

Na zadarskom poluotoku 19. i 20. srpnja održat će se Queenvention, glazbeni projekt posvećen grupi Queen i pop/rock pravcu što je ujedno i tema ovog prvog izdanja Vaicanto Festivala. Prvi dan će biti Q&A panel i Dinner with Freddie feat. Peter Freestone u Palači Cedulin. 

Foto: Promo

Peter Freestone, dugogodišnji najbolji prijatelj i osobni asistent Freddie Mercuryja, održat će panel i predavanje obogaćeno originalnim fotografijama i video materijalima iz njegove privatne kolekcije, a nakon toga i malo gastro putovanje omiljene hrane kralja popa, koja se servirala na zabavama i koju je Freddie osobno preferirao, prema receptima koje je osobno Peter Freestone spravljao.

Foto: Maja Argakijeva

Na jednoj od najljepših hrvatskih ljetnih pozornica čija je kulisa Crkva Sv. Donata, Zadarskom Forumu, 20. srpnja plesat će se uz Queen real tribute Symphony. Najveći europski Queen Tribute Band donosi spektakularan show od čak 50 vrhunskih glazbenika koji su članovi simfonijskog orkestra.

Foto: Maja Argakijeva

U specijalnom aranžmanu zajedno sa umjetničkim zborom izvodit će najveće uspješnice jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena. Pridružit će im se i nadolazeća svjetska sopranistička zvijezda Nela Šarić. Detalji kojima ovaj bend posvećuje pozornost u scenskom nastupu su fascinantni.

Foto: Promo

Frontmen, koji je poput kameleona preuzeo vokalne sposobnosti, osobnost i fizičke obrise velikog Freddieja, nosi identične kostime kakve je on nosio. Gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk. 

Foto: Maja Argakijeva

Tema: Muzika

Komentari (1)
  • Ova grupa je fantastična!

    19. 7. 2019,   08:52