Obavijesti

Show

Komentari 2

Najveći morski pas u povijesti zaplivat će među kupačima

Najveći morski pas u povijesti zaplivat će među kupačima
2

Warner Bros odlučio je snimiti film o pronalasku pretpovijesnog golemog morskog psa te o problemima koji će se sigurno pojaviti poslije. Morski psi uvijek su popularni

VIDEO

Premda smo očekivali kako će divovski morski psi ostati u domeni loših studija, poimence studija Asylum (koji će nas uskoro 'napasti' novim 'Sharknadom'), izgleda da to nije tako.

Studio Warner Bros odlučio je snimiti film o pronalasku pretpovijesnog divovskog morskog psa te o problemima koji će se neminovno pojaviti poslije. U pitanju je film 'The Meg', s Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi.

Dolazi epski koncert jednog od najdarovitijih svjetskih autora
Dolazi epski koncert jednog od najdarovitijih svjetskih autora

Iako u ovom filmu nema tornada koji bacaju morske pse uokolo, i dalje je radnja komično besmislena. Podvodna istraživačka stanica pretrpi napad divovskog stvora te ostane onesposobljena na dnu oceana. Dok vrijeme polagano istječe, hrabra ekipa počinje osmišljavati plan spašavanja.

Vrhunski (može li biti drugačiji kada je Statham u pitanju?) ronilac Jonas Taylor (Jason Statham) kreće u akciju protiv 25-metarskog prethistorijskog stvora. No ono što nitko nije znao jest da se Taylor već godinama ranije sukobio s bićem te da ima neugodnu povijest s njime, tj. njom. Ali, kako to već ide, naći će u sebi prikrivenu snagu kako bi spasio (gotovo) sve i pobijedio čudovište.

Pogledajte prvi foršpan

Jasonu Stathamu pridružuje se u filmu 'The Meg' sve popularnija nagrađivana kineska glumica Li Bingbing. Uz njih su tu i Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson te Cliff Curtis.

Režije se prihvatio Jon Turteltaub, koji nas je donekle razveselio svojim filmovima iz serijala 'Nacionalno blago', a scenaristi su Dean Georgaris i braća Jon Hoeber te Erich Hoeber.

Divovsko proždiranje dolazi nam u kina tijekom ljetne blockbusterske sezone, 10. kolovoza ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode