Obavijesti

Show

Komentari 4

Najveći photoshop promašaji 2018-e: Hadid postala Indijka

Najveći photoshop promašaji 2018-e: Hadid postala Indijka
20

Ja nemam nikakvu kontrolu što se uređivanja fotografija tiče. Kada odem sa seta, ništa više nije u mojoj moći. Da sam ja bila glavna, ovo ne bi ispalo ovako, zato vas molim za razumijevanje, objasnila je Gigi Hadid

VIDEO

Slavnima održavanje njihovog Instagram profila nije lagan posao, a oduzme im najviše vremena. Prvo se satima naslikavaju, prođe pola dana kako bi se savršeno namjestili, a prije svega šminka i frizura moraju biti na mjestu. Ipak, nekada se znaju zalomiti i poveće greške kada se 'zaigraju' photoshopom. Ovo su jedne od najgore photoshopiranih izdanja koja su obilježila 2018. godinu.

Selena Gomez

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je malo uredila svoju kosu. Kako je htjela dobiti efekt vjetra u zatvorenom prostoru, a propuh joj nije pomogao te nigdje nije imala ventilator, odlučila se za jednostavniju metodu - photoshopirala se. Ali zaboravila je na ravne rubove u kući te se tako razotkrila kada su obožavatelji primijetili da joj zid u pozadini nije ravan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kylie Jenner

Jedna od sestri Kardashian, koje su poznate po (lošem) photoshopiranju fotografija, nije odoljela poroku kojem su se podale njezine sestre. Baš poput Khloe i Kim, Kylie smatra da nije dovoljno savršena i da joj je potreban photoshop kako bi fotografiju mogla javno objaviti.

Nažalost, učeći iz loše prakse sestara, Kylie je već više puta uhvaćena kako koristi photoshop. Iako su joj fanovi prigovarali da pretjeruje, ona ne odustaje od toga.

Kendall Jenner

Još jedna od sestri Kardashian koja se ne srami koristiti razna pomagala za uljepšavanje, a među njima je i photoshop. Tako je za fotografiju u kupaonici dobila puno komplimenata, ali i kritika da je zid neravan i da si je tako smanjila struk.

Gigi Hadid

Američka manekenka pozirala je za talijansko izdanje modnog časopisa Vogue, ali nije očekivala da će ju urednici u finalnom izdanju na naslovnici biti - tamnoputa. Promijenili su joj cijelo lice, povećali oči i preoblikovali nos. Kada su ju obožavatelji napali, odbrusila im je fotografijom nakon snimanja.

- Ja nemam nikakvu kontrolu što se uređivanja fotografija tiče. Kada odem sa seta, ništa više nije u mojoj moći. Da sam ja bila glavna, ovo ne bi ispalo ovako, zato vas molim za razumijevanje - objasnila je Hadid.

Meredith Mickelson

Još jedna manekenka osjetila je kako je biti bez kontrole kada je pozirala za magazin Intimissimi za donje rublje. Kada je dobila fotografije (lijevo), nisu bile photoshopirane. Ali, kada su fotografije izašle u magazinu (desno), vidjela je da su joj u potpunosti promijenili lice. Njene zelene oči pretvorili su u smeđe, smanjili su joj usne te 'popravili' obrve i čeljust.

Mariah Carey

Pjevačica Mariah Carey poslužila se čarima photoshopa kako bi si smanjila struk. Mnogi su primijetili kako joj je struk uži nego inače, ali i da joj se sjena na zidu ne poklapa s rubovima tijela.

Anastasiya Kvitko

Ruska manekenka otišla je toliko daleko da na svom Instagram profilu objavljuje samo photoshopirane fotografije. Naime, ona je rekla kako joj se ne sviđa njezino kockasto lice i zato se odlučila, umjesto operacije, photoshopom promijeniti izgled od glave do pete. Najviše je 'ispeglala' lice, ali i povećala grudi i smanjila struk.

Soraja Vučelić

Srpska manekenka svakog dana objavljuje i po nekoliko fotografija, ali nekada je očito u žurbi pa ne primijeti kada napravi grešku u photoshopu. Tako su ju fanovi ismijali kada je objavila fotografiju na kojoj joj je ruka 'deformirana' (lijevo), a često dobiva komentare da su njezine noge nenormalno duge i da ih je sigurno 'izdužila'.

POGLEDAJTE GALERIJU: 

20
| Foto: Vogue
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura