Obavijesti

Show

Komentari 0

Najveći pjevački studio u Hrvatskoj slavi 20. obljetnicu

Najveći pjevački studio u Hrvatskoj slavi 20. obljetnicu

Velikim koncertom u listopadu pjevački studio Mozartine proslavit će 20 godina postojanja. Koncert će se održati 15. listopada u Lisinskom

VIDEO

Pjevački studio Mozartine ove godine slave 20. obljetnicu postojanja te tom prilikom priređuju veliki slavljenički koncert. Koncert će se održati 15. listopada 2019., s početkom u 20 sati, u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, u Zagrebu.

Uz različite goste iznenađenja, koncert će biti podijeljen u dva dijela, od kojih će se u prvom predstaviti sedam dječjih zborova i djevojački zbor koji će u skladu s tradicijom studija izvesti klasični repertoar, dok će u drugom dijelu koncerta nastupiti Ex-Mozartine, zbor dječaka BoysVoice i Musical zbor Webber koji će izvesti obrade popularnih hitova strane i hrvatske estrade.  Zborove će kroz koncert pratiti orkestar Acoustic Project, dok će u drugom dijelu biti pojačani i bendom.

Pjevački studio Mozartine počeo je kao dječji zbor višeg uzrasta Mozartine davne 1999. te je samo godinu kasnije radi velikog interesa osnovan i dječji zbor nižeg uzrasta. Sustavnim širenjem, predanim radom, brojnim pohvalama kritičara i glazbenim odgojem i odrastanjem prvih članica, danas broje čak 11 zborskih sastava s ukupno 300-tinjak pjevača, od kojih 7 dječjih zborova djevojčica na 7 različitih lokacija u gradu, zatim najstariji zbor u studiju – Djevojački zbor Mozartine te zbor dječaka Boys Voice i Musical zbor Webber, kao poseban ansambl unutar studija sastavljen od djece koja osim pjevačkog talenta, razvijaju i talent za ples i glumu.

Sastav Ex-Mozartine sastoji se od bivših članica Pjevačkog studija koje i dalje ostaju u doticaju sa svojom najvećom ljubavi – glazbom i okupljaju se samo za pojedine projekte.

Tijekom 20 godina, održali su koncerte u preko 100 gradova i općina Hrvatske, prešli stotine tisuća kilometara, proputovali Europu, od Poljske, Mađarske, Italije, Švicarske, Švedske i Norveške, preko Njemačke, Austrije, Francuske, Nizozemske, Belgije i Engleske pa sve do Amerike gdje su održali dvije turneje i zapjevali u New Yorku, Newarku, Chicagu, Bostonu, Detroitu..

Snimili su i nekoliko uspješnih hitova s poznatim imenima s estrade – Damirom Urbanom, Oliverom, Ivanom Dečakom, Nenom Belanom, TBF-om, grupom Psihomodo Pop, Ivanom Radovniković, Edom Majkom…

Pjevački studio Mozartine brojčano je najveći studio tog tipa u Hrvatskoj, ali i šire, a ako ih još niste imali priliku čuti uživo, pravo je vrijeme za to jer vas s veseljem iščekuju i pozivaju da s njima proslavite ovu važnu obljetnicu.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl su krenule u prodaju, a možete ih potražiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili na ulaznice.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac