Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najveseliji Bago 'u otkazu’, Hloverka došla nepozvana

None Foto: M. Delija 5

HRT-ovi novinari 'informativci' sami su organizirali i platili božićnu zabavu. Urednicu Hloverku Novak-Srzić nisu zvali, ali je ona svejedno došla

Stezanje pojasa u državnim poduzećima zahvatilo je i HRT pa uprava ove godine prvi put nije organizirala tradicionalni božićni party za novinare. HRT-ovci su preksinoć ipak imali zabavu, ali novinari Informativnog programa su je organizirali i financirali sami. Šeficu Hloverku Novak Srzić nisu pozvali, ali je ona ipak došla. U zagrebačkom klubu Petica pojavila se među prvima prije 20 sati. Zadržala se vrlo kratko u razgovoru s malobrojnim gostima. Većina novinara nije ju ni vidjela jer je otišla prije njihova dolaska. Zabava je trajala do noćnih sati, a najveseliji je bio Mislav Bago, koji je nedavno dao otkaz i s HRT-a odlazi 1. siječnja. Robert Zuber se prihvatio mikrofona i još jedanput pokazao dobar glas. Na plesnom podiju isticala se i ekipa iz Sportskog programa predvođena Ivicom Blažičkom i Milom Horvat. Za Aleksandra Stankovića kolege su naručile pjesmu Leta 3, ali je on nije čuo.
- Valjda sam otišao taman prije. Nisam mogao dugo ostati jer me ujutro čekalo puno posla - kazao je Stanković. U kuloarima se nagađa da je performans riječkih rokera u “Nedjeljom u 2” bio isplaniran, pa čak i da je prerani prekid emisije bio dogovoren. Za dogovor navodno nije znalo samo vodstvo kuće. Let 3 ne daje intervjue uživo pa već njihov dolazak u emisiju čudi.

Komentiraj, znaš da želiš!