Obavijesti

Show

Komentari 68

Nakon 22 godine veze: Grašo je otkrio kako je upoznao Danijelu

Nakon 22 godine veze: Grašo je otkrio kako je upoznao Danijelu
15

'Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit', otkrio je Petar u emisiji 'Zvijezde - ljetni hit'

VIDEO

Ispričat ću vam jednu kratku priču, započeo je Petar Grašo (43) sinoć nakon nastupa profesorice informatike iz Zadra Anite Nikić koja je otpjevala Magazinovu pjesmu 'Svileni' u showu 'Zvijezde-ljetni hit'.

- Ovu je pjesmu napisao Tonči Huljić, otpjevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na Dori bio autore pjesme 'Boginja' koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi - objašnjavao je Petar i dodao kako je to izgledalo za vrijeme Dore.

- I on je tada bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol do i mislim si: 'Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva 'kiki-riki-miki-moj'. Meni tu ništa nije bilo jasno - rekao je Splićanin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit! - otkrio je Petar svima priču kako je upoznao Danijelu Martinović (47), a Tonči se sarkastično nadovezao: 'Misliš, okrutan'.

Da im u ljubavi cvjetaju ruže dokazuje činjenica da su preko dva destljeća skupa Ipak, Danijela otkriva kako par recept za uspješnu vezu nema.

- Da ga imam već bih bila multimilijunaš – govori kroz smijeh. Smatra da treba pustiti životu da odigra glavnu riječ, a Danijela se, kako objašnjava, u toj ulozi trudi biti maestralna. Iako oboje imaju obaveza, veza im funkcionira unatoč razdvojenosti.

- Ne dopuštam da nam veza upadne u klišej i postane navika. Ako se ne vidimo dugo, onda se ja sređujem za njega i zapravo mi je stalo do toga - govori pjevačica i poručuje:

presnimkasoftic

- Nemojte nikad prestati razmišljati o tome da budete top samoj sebi jer će te onda biti i svojemu muškarcu. Smatra kako muškarac ženi nikad ne smije reći: ‘Koliko imaš kila?’, ‘Zašto nisi našminkana?’ i ‘Koliko imaš godina?’, dok, kako objašnjava, žene muškarcu smiju reći baš sve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:33

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'