Obavijesti

Show

Komentari 33

Nakon Bučević i Tajči duh će pročišćavati Brankica Čonda...

Nakon Bučević i Tajči duh će pročišćavati  Brankica Čonda...
6

Nakon sudjelovanja u “Big Brotheru” otišla je živjeti u Dubai. Tamo je radila kao model, a onda je otišla na Ibizu, gdje je radila kao menadžerica hostesa u talijanskom restoranu

VIDEO

Stanarka BB kuće iz 2005. godine prošlog ljeta završila je tečaj za instruktoricu joge u Tajlandu.Nakon završene škole Brankica Čonda (39) podučavala je jogu u Turskoj, Španjolskoj i Grčkoj.

Pokretanje videa...

01:24

Trenutačno se nalazi u rodnoj Makarskoj, kamo je došla posjetiti obitelj, a kako nam je priznala, uhvatila ju je nostalgija. Želja joj je u Hrvatskoj otvoriti školu “sedmodnevnog detoxa organizma”.

- U tih sedam dana ljudi se očiste fizički i psihički uz pomoć joge - objašnjava Brankica.

RTL

O životnoj motivatorici Ani Bučević Brankica ima samo riječi hvale, iako je ne poznaje osobno.

- Ona propagira tezu ‘kakve su ti misli takav ti je život’ i to mi je super. Ako razmiljaš negativno, tako će ti i biti. Skidam joj kapu zbog takvog stava - rekla je Brankica.

Nakon sudjelovanja u “Big Brotheru” otišla je živjeti u Dubai. Tamo je radila kao model, a onda je otišla na Ibizu, gdje je radila kao menadžerica hostesa u talijanskom restoranu Cipriani’s. Tamo je i upoznala Amerikanca zbog kojeg se preselila u Španjolsku. No ljubav je nakon četiri i pol godine pukla.

- Sad samo ulažem u sebe. Rastem da budem bolja osoba jer, kad sam ja bolja, sve oko mene je bolje. Živite u trenutku, slušajte svoje tijelo i intuiciju i ne zaboravite disati - poručila je Brankica.

Prije dvije godine puknuli su joj silikoni u grudima.

- Plastični kirurg u Dubaiju mi je stavio kineske silikone. Ali neće grom u koprive. Nije me boljelo, ali imala sam predosjećaj da nešto nije u redu - kaže Brankica, koja je otišla kod dr. Siniše Glumičića, koji joj je svojedobno smanjivao nos.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

16:11

MEGHAN MARKLE U PROBLEMIMA: Zamijerila se svima ovom šokantnom izjavom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin