Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon 'Dadilje' glavna glumica se borila s rakom pa se razvela

None Foto: Pixsell/Youtube 10

Fran Drescher nedavno je priznala da je za vrijeme snimanja serije bila napadnuta i silovana te da joj mnoge epizode serije vraćaju bolne uspomene

Brojne generacije odrasle su uz legendarnu humorističnu seriju 'Dadilja', koja je krenula se emitiranjem 3. studenog 1993., a glavnu ulogu igrala je Fran Drescher (62), koja je u seriji utjelovila Fran Fine, Židovkinju nazalnog i iritantnog glasa.

Foto: Screenshot/youtube

Fran se zapošljava kod Broadwayskog producenta Maxwella Sheffielda koji ima troje djece i batlera Nilesa koji prati i prisluškuje sve u kući.

POGLEDAJTE VIDEO O SERIJI 'PRIJATELJI':

Niles daje sve od sebe da spoji Maxwella i Fran, a najviše voli zbijati šale na račun Maxwellove poslovne suradnice, C. C. Babcock

Foto: Screenshot/youtube

Drescher je nedavno priznala da je za vrijeme snimanja serije bila napadnuta i silovana te da joj mnoge epizode serije vraćaju bolne uspomene. Glumica je do kraja snimanja serije bila u braku s Peterom Marcom Jacobsonom (62), jednim od autora 'Dadilje'.

GODINAMA KASNIJE Frendice nakon snimanja: Fran pozirala s mamom iz 'Dadilje'

Nakon razvoda on je objavio da je homoseksualac. Fran se više nije udavala, no njih dvoje ostali su bliski prijatelji.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Serija se prikazivala do 1999. te je imala šest sezona. Nakon snimanja serije Fran se izborila s rakom dojke, a svoju priču danas dijeli s milijunima mladih žena. Piše knjige i bavi se aktivizmom te humanitarnim radom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: FILM

Komentari (9)
  • ova serija mi je bila dobra..

    3. 11. 2019,   17:23
  • A joj koliko sam ga puta stresao na nju kao klinjo

    3. 11. 2019,   17:37
  • Ovo je clanak ili??

    3. 11. 2019,   17:23