Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon godina govorkanja, ipak stiže nastavak kultnog filma

None Foto: Twitter/Screenshot2 3

Kada je 2009. 'Zombieland' došao na pozornicu, na juriš je osvojio i srca publike kao i umove kritičara. Vijest da se snima nastavak tog kultnog filma je istinski jedna od boljih koje smo čuli

Još od trenutka kad je film završio, na poprilično nedorečen način, su internetom kolale glasine o snimanju nastavka. No svi glavni glumci, a i redatelj i scenaristi su takve glasine odbijali te su tvrdili da takvih planova nema.

No sve to se stubokom promijenilo na prošlotjednom lasvegaškom CinemaConu, na kojem je Sony objavio i vijest da se nastavak snima, a i prvi logo vezan za film.

Vrlo malo dodatnih podataka je objavljeno osim gore navedenih. Najavljeno je da bi se Reuben Fleischer, originalni redatelj, trebao vratiti, kao i scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick. Kada film možemo očekivati u kinima, ili kada bismo mogli dobiti makar prve snimke je i dalje teško odgovorivo pitanje. Naime, scenaristi trenutačno užurbano rade na pisanju nastavka Deadpoola, koji je nedavno također dobio zeleno svjetlo.

Foto: Twitter/Screenshot2

U 'Zombielandu' smo pratili Woodyja Harrelsona, Jesseja Eisenberga, Emmu Stone i Abigail Breslin kako pokušavaju preživjeti u svijetu prepunom zombija, koristeći specifičan set pravila.

Jesse Eisenberg trenutačno glumi u 'Batman v Superman: Zora pravednika', kojeg još uvijek možete pogledati u kinima.

Tema: FILM

Komentari (2)
  • Jako zabavan film, i tako nesto stvarno zasluzuje nastavak, malo ismijavanja na racun zombie filmova nikad dosta...

    20. 4. 2016,   16:26
  • ovo je ludilo od filma ono kao horor a plakao od smijeha ;))

    21. 4. 2016,   12:11