Obavijesti

Show

Komentari 4

Nakon izložbe u Sydneyju, opet ću 'napasti' zvijezde Oscara...

Nakon izložbe u Sydneyju, opet ću 'napasti' zvijezde Oscara...
11

U drugom mjesecu Vuica je haljinama oduševila voditeljice Oscara, Megan Henderson (44) i Megan Telles (29). Prije početka ceremonije pohvalile su kako nose haljine hrvatske dizajnerice...

VIDEO

Dio haljina već sam poslala u Australiju, a dio će ići na jesen, kada ću i ja napokon do Sydneyja, rekla nam je Matija Vuica (61). Slavna hrvatska dizajnerica 'izlagat' će svoje haljine u Sydneyju, u galeriji gdje će biti i slike Charlesa Billicha (84), slikara hrvatskog porijekla. Spojila ih je Alenka Borić, koja usko surađuje s Billichem.

Zagreb: Poznati se okupili na reviji zaklade

- Prati moje radove već neko vrijeme. Javila mi se s tim prijedlogom i vrlo brzo došla u Hrvatsku na dogovor. Tada sam vidjela da je to ozbiljna stvar. Prekrasna je žena, odmah smo se zbližile - rekla je Vuica i nastavila:

- Predložila je potom tu ideju, da u galeriji budu Billicheve slike i moje haljine njegovoj supruzi Christi, koju mu je i menadžerica, i Charles je to blagoslovio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
vujica

U ekskluzivnom dijelu Sydneyja izložba će biti otvorena za desetak dana. Do Australije će i Matija, ali tek na jesen. S njom će tada i još haljina, iz nove kolekcije.

- Vidjet ćemo koliko ću još haljina poslati, to se još dogovaramo. Znam da će tada tamo biti i modna revija – otkrila je. U drugom mjesecu Vuica je haljinama oduševila voditeljice Oscara, Megan Henderson (44) i Megan Telles (29). Prije početka ceremonije pohvalile su kako nose haljine hrvatske dizajnerice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:20

- Vjerojatno ne bi došla do Sydneyja da nije bilo toga na dodjeli Oscara. To je ipak najveća pozornica. No, ujedno je to i dokaz da se uz volju i trud može uspjeti. Ja sam dokaz, mala iz Metkovića proširila se po svijetu - rekla je Vuica. Na jesen će nakon Sydneyja 'skočiti' i do Los Angelesa. Idem upoznati ljude koji me tamo promoviraju. Sve je to što se događa sada jako značajno za mene, moju ljubav i upornost nagradila su nebesa - kaže Vuica.

Matija Vuica

A na put će s partnerom Juricom Popovićem (60), glazbenikom i velikim Dinamovim navijačem. Ne propušta utakmice 'modrih', koji bi u vrijeme dok će biti na putu vjerojatno igrati europske utakmice.

Zagreb: Dolazak poznatih na dodjelu medijskih nagrada Večernjakova ruža

- Neka gleda iz Australije, a osim toga, Dinamo će biti u Europi i kad se vratimo. Jako se veseli putovanju, bez obzira na to što će propustiti nekoliko utakmica. U Australiji mu je živio stric kojeg nikad nije upoznao, sređivao si je papire kada je umro. Sada ćemo mu otići na grob - objasnila je Vuica.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Vage i Djevice ne idu skupa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije