Obavijesti

Show

Komentari 0

Nakon kokoši i pasa: U naručju Harryja Stylesa je sad praščić

Nakon kokoši i pasa: U naručju Harryja Stylesa je sad praščić
8

Taj praščić je srećković. Nikada u životu više nisam željela biti praščić. Ovo je najbolji Harryjev izgled do sada, komentirale su ushićene obožavateljice

VIDEO

Spreman si da otvoriš svoju farmu, komentirali su fanovi fotografiju Harryja Stylesa (24). Bivši član boy benda One Direction pozirao je za brend Gucci sa praščićima što je oduševilo njegove obožavatelje. Styles je na modnom snimanju nosio karirano odijelo, košulju i kimono, a na glavi je imao zlatnu traku za kosu. 

Pjevač je postao Guccijevo zaštitno lice u lipnju kada se fotografirao s kokoši te nekoliko pasa s kojima je navodno podijelio i svoj ručak. Sada su na red došla tri praščića, baš kao u bajci za djecu, a jednog od njih je Harry držao u naručju i hranio dok su drugi šetali oko njega. 

- Taj praščić je srećković. Nikada u životu više nisam željela biti praščić. Ovo je najbolji Harryjev izgled do sada - komentirale su ushićene obožavateljice. Dodale su da jedva dišu dok gledaju pjevačevu fotografiju i da je on njihovi omiljeni čovjek s omiljenom životinjom. No neki su se narugali Stylesu i komentirali kako izgleda smiješno. 

- Postao si kralj svinja. Dobra ti je ta kombinacija za rad u cirkusu - istaknuli su. Životinje su postale hit na modnim snimanjima prije nekoliko godina, a kokoši su se 'proslavile' zahvaljujući glumicama Juliji Roberts (50) i Jennifer Aniston (49) te modelu Gisele Bündchen (38) i pjevačici Lady Gagi (32). One su počele ugajati kokoši kod kuće zbog svog zdravlja. 

43rd Toronto International Film Festival

- Moj muž je jako zdrava i ekološki osviješten čovjek, pa uzgajamo hranu kod kuće. Imamo kokoši zbog jaja - rekla je Roberts. 

 

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Dalibor Petko ili Nives Celzijus?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin