Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon kolegice Barbare: Duško se znoji i 'teše' liniju u teretani

None Foto: Instagram 10

Mnogi estradnjaci imaju problema s viškom kilograma. Neki se ne srame priznati kako već godinama vode istu bitku, tako je i voditelj Duško Ćurlić krenuo mršavjeti...

Voditelj Duško Ćurlić (51) ugledao se na kolegicu Barbaru Kolar (49) i krenuo u borbu protiv kilograma. Na Instagramu je objavio fotografije izmučenog lica, ali i jednu sa smiješkom. Čini se kako cijela estrada ovih dana kreće na dijetu... 

- Faze treninga - kratko je komentirao Ćurlić oznojenog lica i zahvalio se treneru. 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

Duško i Barbara nedavno su se pozdravili sa showom 'Zvijezde pjevaju'. Kolar se nikada nije sramila svojih kilograma koji su joj često zadavali muke. 

- Ja sam jedna od onih koja se deblja od vode i od kuhanog kelja - našalila se jednom prilikom. U showu 'Zvijezde pjevaju svi su mogli vidjeti njezinu vitku liniju koju zahvaljuje ponajprije, kako kaže, zdravoj prehrani.

Foto: Instagram

Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a voli duge šetnje od najmanje desetak kilometara. 

- Dobra linija se stvara za stolom, a ne u teretani - izjavila je Kolar, a radila je i test intolerancije na hranu. 

Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL

Još jedan voditelj nije zadovoljan brojkama na vagi. Zoran Šprajc (51) je oduševljeno priznao kako kreće u rat s viškom kilograma, čak ih je nakupio 125, a ni njegova partnerica u dijeti, labradorica, ne zaostaje za njim. 

- I njoj i meni se nabralo kila pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pića, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje - napisao je na Instagramu.

Foto: Privatni album

Našalio se Šprajc i s novim jelovnikom.

- Kažu da si uz juhu od batata i jabuke i pureća prsa mogu priuštiti prokulica koliko god želim. Ludilo brale - dodaje Šprajc.

Boris Šćitar IZGUBIO ŠEST KILA U ringu s kilogramima: Duško Ćurlić u teretani udara po vreći

Glumca, Crnogorca s beogradskom adresom, Andriju Miloševića (40) domaća je publika upoznala zahvaljujući liku Andrije iz humoristične srpske serije 'Andrija i Anđelka'. Zadnjih mjeseci glumac je sve iznenadio novom linijom, a otkrio je kako je u manje od godinu dana izgubio čak 20 kilograma.

Foto: Privatni albumI

- Malo promijenite prehranu i način života i to je sve. Toga se morate pridržavati zauvijek. Nemojte jesti tešku i masnu hranu niti slatko i šećer - otkrio je Milošević 'tajnu' vitke linije. Glumac nije bio, kako tvrdi, na nikakvoj strogoj dijeti. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Komentari (34)
  • Ubrzati metabolizam, izbaciti ugljikohidrate, trčanje ili brzo hodanje sat vremena 6 dana u tjednu. Rezultati ne bi trebali izostajati.

    29. 5. 2019,   19:41
  • Kakvoj teretani,najvise kalorija se trosi trcanjem pa bicikl pa brzi hod i tek onda teretana za sat vremena samo 300 kalorija

    29. 5. 2019,   19:32
  • Rano se sjetio.

    29. 5. 2019,   19:12