Obavijesti

Show

Komentari 1

Nakon 'odlaska' u svemir: Brad Pitt upoznat će astronauta...

Nakon 'odlaska' u svemir: Brad Pitt upoznat će astronauta...
4

Brad Pitt će s astronautom Nickom Hagueom razgovarati o tome kako je živjeti i raditi u svemiru, priopćeno je iz NASA-e

VIDEO

Brad Pitt (55) će nakon uloge svemirskog putnika u zadnjem filmu imati priliku razgovarati s pravim astronautom na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS), objavila je u nedjelju NASA. 

Brad Pitt će s astronautom Nickom Hagueom razgovarati o tome kako je živjeti i raditi u svemiru, priopćeno je iz NASA-e. Američki glumac u filmu 'Ad Astra' putuje sunčevim sustavom, odlazi na Mjesec i Mars. 

- Poveznice filma s trenutnim svemirskim letovima ondje se zaustavljaju i, bez otkrivanja spojlera, čine film više znanstvenom fantastikom nego stvarnošću - objavila je NASA. 

Hague i njegovi kolege nedavno su pogledali film. Iako se NASA ne spominje u filmu, svemirska agencija im je osigurala fotografije i pružila nešto tehničke potpore. Također su pregledali početni scenarij filma 'Ad Astra'. 

NASA planira ponovno poslati astronaute na Mjesec u sljedećih pet godina i često nudi svoja znanja pri snimanju filmova o svemirskim letovima. Fotografije NASA-e već su korištene u filmovima 'Marsovac', 'Interstellar' i 'Gravitacija' kako bi se potaknula svemirska istraživanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin