Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon poslovnog kraha, Višnja Pevec se prijavila u talent show

None Foto: screenshot/Youtube 6

Višnja tvrdi kako se u mladosti nije imala prilike nigdje natjecati, ali je pjevala u zboru. Kasnije su uslijedili nastupi na raznim festivalima. Na loše kritike se, kako kaže, neće osvrtati

Višnja Pevec (56) je najavila svoj povratak 'pjevačkim vodama' i, nakon poslovnog brodoloma i višegodišnje pauze, prijavila se u talent show 'Zvijezde'.  Supruga Zdravka Peveca, čiji je trgovački lanac 2010. završio u stečaju, tvrdi da je glazba i pjesma privlače od malih nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prijavila sam se, prije svega zato što volim glazbu i pjesmu, volim pjevati, volim druženja. A, evo, imam i prijatelje koji su me nagovarali da se javim. Onda sam shvatila da mi je ovo sad jedinstvena prilika da probam - kaže Višnja koja je ovoga ljeta predstavila svoju novu pjesmu 'Crna Višnja', prenosi RTL.

Dodala je i kako se u mladosti nije imala prilike nigdje natjecati, ali je pjevala u zboru. Kasnije su uslijedili nastupi na raznim festivalima. Na loše kritike se, kako kaže, neće osvrtati jer joj je najvažnije podrška supruga i djece. Osim pjevačkim talentom, smatra se i umjetničkom dušom.

SNIMILA PJESMU 'CRNA VIŠNJA' Višnja Pevec ponovno na sceni: Ja sam veliki borac, ne plačem

- Neću uopće slušati, neću gledati, neću komentirati, neću se na to uopće osvrtati niti biti tužna zbog toga - rekla je Višnja. 

Foto: RTL televizija screenshot

- To je isto ljubav iz mladih dana. Prije pet, šest godina čak sam pohađala i tečaj. Slikam kad stignem! Umjetnost je hrana za dušu! - rekla je Višnja.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Komentari (63)
  • crno pivo sa okusom višnje....

    11. 10. 2018,   23:39
  • Na kritike se, kaže, neće osvrtati.. A bit će komplimenata?

    12. 10. 2018,   01:25
  • pivam pismu, pivam pismu kad me nešto trisnu (ošamari) 🎶🎵😁

    11. 10. 2018,   21:34