Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon promjene spola udala se Romana: Osjećam se kao žena

None Foto: Pixsell/Privatni album 5

Osjećam se kao prava žena, težak je bio put, ali udala sam se kao žena, uzbuđeno je rekla Romana Taylor, na što je odabranik Marko Jurina dodao kako je presretan što može biti uz svoju ratnicu

Nakon uspješne operacije promjene spola, Romana Taylor, prije poznata kao Robert Bantić Robantico, udala se u Zagrebu. Modna dizajnerica izgovorila je sudbonosno 'da' nakon tri mjeseca veze s odabranikom Markom Jurinom

Foto: privatni album

- Osjećam se kao prava heroina u pravom smislu te riječi. Ostvarila sam svoja prava, a to je bio jako težak put. Sad imam sva zakonska prava kao žena, sklopila sam heteroseksualni brak. Pri kraju sam tranzicije i sretna sam-  rekla je Romana za Index. Nakon operacije promjene spola kojoj se Romana podvrgnula prošle godine, bila je više od 20 puta fizički napadnuta.  U to ne broji psihička maltretiranja i razna dobacivanja na ulici kad je zovu raznim pogrdnim imenima.

- Ja sam presretan da mogu biti uz moju ratnicu. Od prvog dana kad sam došao, nisam više nikad otišao. Rekla je da mi pripada i to je bilo to. Sad zajedno idemo - rekao je Marko. 

Prije nego što se podvrgnula operaciji promjene spola, Romana je pohranila spermu jer jednog dana želi postati majka. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- Tražim ženu koja će mi roditi dijete, surogat majku, kao što je ima Elton John, jer nikad neću moći posvojiti. Jedva to odobravaju heteroseksualnim parovima - rekla je Romana koja bi voljela imati djevojčicu kako bi joj mogla šivati haljine. 

- Svoje dijete bih sama podizala te mu pružila sigurnost i ljubav, koju ja nikad nisam imala u životu. Želim razbiti predrasude da bih dijete odgajala da bude gay. To je apsurdno. Odgajala bih ga u ljubavi, a što će biti, to će sam izabrati. Ako bude gay, samo ću ga podržati - ispričala je Taylor.

Foto: privatni album

- Dala bih joj ime Roberta Taylor jer ja sam se rodila kao Robert. Lijepo mi je to ime. Novogodišnja želja mi je da do 2020. godine postanem majka - zaključila je Romana.

VIDI OVO! Ova boja kose paše baš svakoj dužini i tipu kose! Paše li vama?

Komentari (88)
  • Razumin nju... ali njega?! Koi k

    16. 2. 2019,   11:53
  • Romana je pohranila svoju spermu jer jednog dana želi postati majka. Ok, zavrtio mi se u glavi

    16. 2. 2019,   12:24
  • Ljubiš "nju", a znaš da ljubiš njega. brrrrrrrrrrrrrr

    16. 2. 2019,   11:28