Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon tretmana lica vilicama, Madonna je pozirala u toplesu

None Foto: Instagram 7

Vilice kojima joj je kozmetičarka tretirala lice djelovale su vrlo oštro, ali kraljica popa, koja je poznata po sklonostima prema održavanju 'vječne mladosti', nije se pretjerano uzbuđivala

Da Madonna (59) obožava šokirati odavno je poznato. Za vrijeme svoje, nekoliko desetaka godina, duge karijere podigla je dosta prašine, a sada, sukladno trendovima, isto radi na društvenim mrežama.

U.S. singer Madonna attends the world premiere of 'The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years' in London NA SCENI 35 GODINA 'Kraljica skandala': Madonni je papa zabranio ulazak u Vatikan

Sada su naime, deseci milijuna njezinih pratitelja ostali u šoku kada je objavila kratak video bizarnog tretmana podmlađivanja na kojem je bila. 

Svojevrsne vilice kojima joj je kozmetičarka tretirala lice djelovale su vrlo oštro, ali kraljica popa, koja je poznata po svojim sklonostima prema plastičnoj kirurgiji i ostalim metodama održavanja 'vječne mladosti', nije se pretjerano uzbuđivala. Na licu je imala masku 'MDNA skin'. Kozmetički je to brend koji potpisuje sama glazbenica. 

HUMANITARKA Novogodišnja odluka: Madonna otvara četiri nove škole u Africi

Ubrzo nakon toga objavila je fotografiju na kojoj pozira u toplesu i tako je svima pokazala kako provodi nedjelju.

Madonna je prodala više od 300 milijuna svojih albuma u cijelom svijetu. Guinnessova knjiga rekorda zato ju je proglasila najuspješnijim ženskim izvođačem svih vremena.

 

Sunday Bloody Sunday 🙏🏻 #under #his #eye #praise #be

A post shared by Madonna (@madonna) on

Američka pjevačica u srpnju će proslaviti 35 godina od objavljivanja debitantskog albuma. Iako je prošle godine najavila povratak na scenu, sada je i službeno potvrdila da je u tijeku snimanje novog albuma. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Komentari (44)
  • "Malo su mi dva oka za plakanje"!.

    19. 2. 2018,   16:17
  • jbm vam sve. sada moram po viagru, afričku šljivu i kamagru

    19. 2. 2018,   15:50
  • Liči mi na Eminema kao da su u srodstvu. Međutim kao pogledam tu madonu sjetim se one od sto baba kilava djeca.

    19. 2. 2018,   15:55