Obavijesti

Show

Komentari 2

Nakon trudnoće vodi borbu s tijelom: Grudi su mi pune strija

Nakon trudnoće vodi borbu s tijelom: Grudi su mi pune strija
5

Nije mi bilo teško vratiti se u formu nakon poroda, ali moje tijelo više nikad neće biti isto. Još uvijek imam strije na grudima, stražnjici i bokovima i ne mogu ih se riješiti, izjavila je Kylie Jenner

VIDEO

Najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner (22) u veljači prošle godine dobila je kćer Stormie s reperom Travisom Scottom (28). Iako je par nedavno prekinuo dvogodišnju vezu, vlasnica jedne od najprodavanijih kolekcija šminke u svijetu izjavila je kako je spremna ponovno postati majka. 

- Jedva čekam imati još djece, ali trenutno nisam spremna za to - izjavila je Jenner te otkrila kako, ukoliko dobije još jednu djevojčicu, nazvat će je 'Rose'. Kylie je također dodala kako je oduvijek htjela biti mlada mama, no da joj je teško bilo prihvatiti promijene na tijelu koje je uzrokovala trudnoća. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:43

- Nije mi bilo teško vratiti se u formu nakon poroda, ali moje tijelo više nikad neće biti isto. Još uvijek imam strije na grudima, stražnjici i bokovima i ne mogu ih se riješiti. Prihvatila sam to kao dar svoje kćeri - našalila se Kylie na društvenim mrežama te dodala kako joj je najdraži dio trudnoće bio kad je osjetila pomicanje kćeri u trbuhu. 

Unatoč tome što su prekinuli, popularan američki reper rekao je kako se odlično snašao u ulozi oca. 

- Stormi je kao baterija. Dobivam toliko energije od nje. Pokazala mi je toliko stvari koje nikad nisam mogao razumjeti. Očinstvo je najutjecajnija stvar u mojem životu - objasnio je 28-godišnjak koji je se s Kylie dogovorio kako će dijeliti skrbništvo nad jednogodišnjom kćerkicom. Dogovor je postignut bez uplitanja odvjetnika i odlazaka na sud, a pala je odluka da se o djevojčici brinu oboje jednako.

Navodno su Kylie i Travis već neko vrijeme imali probleme u odnosu, a unatoč naporu da ih riješe, ipak nisu uspjeli. Puno su vremena provodili zajedno te su zaključili da je prekid trenutno najbolje rješenje. Njihovi bliski prijatelji navode kako su već nekoliko puta prekidali, ali da su sada izgledi da će se pomiriti vrlo mali.

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri jer prijave traju do 14. listopada.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'