Obavijesti

Show

Komentari 29

Nakon vruće akcije s Jovanom, Paulina želi Srećka iz Kanade

Nakon vruće akcije s Jovanom, Paulina želi Srećka iz Kanade
9

Paulinu Tomičić gledatelji reality showa zapamtili su po brojnim izazovnim odjevnim kombinacijama, a nije ni skrivala koliko joj se sviđa Jovan Karapandža, farmer iz 10. sezone 'Ljubav je na selu'

VIDEO

Paulina Tomičić (37) iz Siska prošle se godine u showu 'Ljubav je na selu', borila za srce farmera Jovana Karapandže (32). Nakon kratke avanture Karapandža je ipak odlučio kako 37-godišnja plavuša nije najbolji izbor za njega. Zatim je uslijedio pokušaj s Željkom Bilićem (42) koji je zaključio da je Paulina prenametljiva, a čini se kako Siščanka još uvijek nije odustala od farmera tako da je i ove godine gledamo u borbi za Kanađanina Srećka Ponjavića (33). 

Paulinu su gledatelji reality showa zapamtili po brojnim izazovnim odjevnim kombinacijama, a nije ni skrivala koliko joj se sviđa Jovan. Već prvu večer nakon upoznavanja, par je izmjenjivao vruće poljupce u bazenu, a poslije ga je Paulina pozvala da dođe s njom u sobu. Šuškalo se da je bilo nešto više od poljubaca, no Karapandža je to demantirao. 

- Malo smo se družili, malo ljubili, ništa ozbiljno - rekao je Jovan, a Paulina je nadodala da Jovan i nije njezin tip. Jovan je zatim prebacio fokus na Ružicu, međutim s njom ipak nije bilo kemije kao s Paulinom. Poslije je priznao kako je možda  ipak trebao odabrati Victoriju Memić, ali zadnju večer sudjelovanja opet ga je zadesila Paulina.

- Ti si meni je**n, znaš to i mislim da sam i ja tebi. Ti mene stvarno pališ. Ti mene je**no pališ. Sva se tresem koliko me pališ - šapnula mu je fatalna Paulina.

Unatoč vrućoj akciji u bazenu i kemiji, farmer je ubrzo izbacio Paulinu s imanja što je šokiralo ostale kandidatkinje, a ona ga je prozvala dvoličnim.

- Želim da ovaj mladi gospodin Jovan koji je vrstan tehničar da pokaže ovim mladim curama, kao i meni. Da ima velikog konja. Dvoličan je i želi samo avanture i žao mi je ovih cura. Sve mlade i neiskusne i očekuju ljubav. A to od njega neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom. Što smo radili, radili smo. Žalosno je da skupljaju tuđe otpatke - zaključila je Paulina. 

Kad je izašla iz reality showa, Paulina nije ostala u kontaktu s njim, no priznala je da je zbog Jovana prekinula s dečkom jer ju nije mogao gledati kako se 'ljubaka' na televiziji. 

- Nismo se vidjeli, ali smo se čuli. Ostali smo u kontaktu kao prijatelji, ali ako ćemo se jednog dana ponovno vidjeti, opet ću ga ljubiti - rekla je Siščanka koja je drugu sreću potražila na imanju Željka Bilića koji ju je nakon ispadanja pozvao da dođe kod njega na istarsko imanje u Balama. Željka je smetalo što je Paulina prenametljiva. 

- Dosta mi se nametala i sjedila blizu mene. Htjela je da se odvojimo od drugih cura. To me baš iznerviralo - zaključio je razočarani Željko. 

Nitko ne tvrdi da ću ostati sa suprugom, ali oboje se trudimo
Nitko ne tvrdi da ću ostati sa suprugom, ali oboje se trudimo

Čini se kako je Paulina treću sreću odlučila potražiti kod Sreća, Kanađanina hrvatskog podrijetla koji živi u Lethbridgeu. Srećko od buduće partnerice očekuje da je inteligentna, pozitivna, dobrog srca te da pristojno izgleda, a ne može podnijeti djevojke koje su 'kontrol-manijaci', negativne i uskogrudne.

- I ja bih volio imati suprugu, ženu s kojom ću dijeliti život kao što to rade moji prijatelji - zaključio je Srećko.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:52

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'